SvijetUncategorized

Novi nacisti stupaju!

Stari nacisti bili su otvoreno zastrašujući, ali na mnogo načina ovi novi pritajeni nacisti predstavljaju veću prijetnju čovječanstvu. Za razliku od svojih prethodnika, oni već imaju globalnu moć i isprali su mozgove milijardama da bi se pridržavali, slijedili i provodili svoje agende.

Kao većina židovske djece, imala sam opsežno obrazovanje o holokaustu, što mi je olakšalo uočavanje paralela s novim nacistima koji nam nameću medicinski i fašizam klimatskih promjena. Također sam iz prve ruke iskusila fašizam politike apartheida u Južnoj Africi piše Karen Harradine članak za conservativewoman.co.uk (TWC), u kojem se može jasno vidjeti usklađenost postupanja državnih vlada po cijelom svijetu.

Prije ožujka 2020. bili smo potaknuti na usporedbe s povijesnim čudovištima poput Adolfa Hitlera i njegovih nacista. Ali današnji novi nacisti:

vješto su zaobišli takve usporedbe tvrdeći da oni zadržavaju moralni uzvišeni položaj u društvu kao i kontrolu nad svjetskim zdravstvom. Posljedično, sve što je bilo nenormalno u protekle dvije i pol godine je normalizirano, a čini se da je krajnja igra UN-ova Agenda 2030.

Lako se zaboravlja da je ono što su Hitlerovi nacisti radili također bilo u ime javnog zdravlja; demonizirali su Židove kao ‘nečiste’, nazivali ih untermenschen (‘niži ljudi’) i okrivljavali ih za širenje bolesti, tvrdeći da nacionalno zdravlje i čistoću moraju biti zaštićeni.

Novi nacisti, u ime javnog zdravlja i sigurnosti, potpomognuti mnoštvom korisnih idiota, dehumaniziraju, demoniziraju i otkazuju svakoga tko se ne slaže sa:

  • zelenom agendom,
  • kultom Covida i
  • njegovim žarom cjepiva. Zatvorili su cijele populacije i uklonili svaku slobodu u to ime; nanoseći pri tome najviše štete onim najsiromašnijima.

Eugenički program

Poput starih nacista, novi nacisti, uključujući britanske zastupnike u svim strankama (kao i glavnostrujaške političare u većini drugih zemalja po svijetu), krivi su za podržavanje eugeničkog programa. Stari nacisti ubili su 200.000 mentalno i fizički hendikepiranih žrtava, uključujući i bebe koje su izgladnjivali do smrti, smatrajući ih sve ‘nevrijednima života’.

Protuznanstvena ograničenja u stilu Komunističke Partije Kine u posljednje dvije godine pružila su pokriće za praktičare nove vrste eugenike. Uskraćivano je liječenje koje može spasiti život, vitalna zdravstvena njega i zapravo bilo kakva njega osim ako niste imali Covid-19. Naime, u proljeće 2020. neke su zdravstvene vlasti pokrenule vlastite eugeničke programe, zahtijevajući:

Ministarstvo zdravstva Ujedinjenog Kraljevstva pod ministrom zdravstva Mattom Hancockom naručilo je ogromne količine lijeka za palijativnu skrb midazolam, očito kako bi se ‘izbjegle potencijalne nestašice’. Hancock je poticao uporabu lijeka za štićenike staračkim domovima, od kojih su deseci tisuća bili prethodno otpušteni iz bolnica – upravo po njegovu nalogu. Hancock sada zarađuje kao ‘slavna osoba’ na televiziji. Činjenica da se tako malo prosvjedovalo u to vrijeme i da mu se toliko političara pridružilo na nedavnom predstavljanju njegove knjige pokazuje koliko je brzo došlo do normalizacije nenormalnog, a što se dodatno i ubrzava.

Autokratske idologije, politike i taktike

Novi nacisti nemilosrdno provode svoje isprepletene (i jednako uzaludne) ideologije Zero Covid i Net Zero, bez obzira na to koliko sredstava za život uništavaju, kao što su činili i stari nacisti. Obje politike se autoritarne. The Times je nedavno veličao vrline drhtanja u mraku i hladnoći kako bi se ‘očuvali resursi‘, što novi nacisti sigurno neće učiniti sami. ‘Ne posjeduj ništa i budi sretan’ mantra je koja sažima ovaj perverzni i bešćutni pristup koji zagovaraju Klaus Schwab i njegovi pomoćnici u Svjetskom ekonomskom forumu.

Fašistički režimi obično uništavaju ekonomske i društvene temelje u potrazi za rigidnom ideologijom usredotočenom na apokaliptičke strahove i prijetnje, čineći tako nužnim za opstanak poslušnost i oslanjanje na državu. Novo mračno doba, sjedinjeno s novim feudalnim sustavom, je pred nama.

Većina onih koji su nam nametnuli ovaj novi nacizam (u ime virusa opake gripe) još su u pri vlasti. Boris Johnson, učinio je totalitarnu vladavinu ostvarivom kroz Zakon o koronavirusu i izmjene propisa o Zakonu o javnom zdravstvu. Ne treba zaboraviti da je tadašnja ministrica unutarnjih poslova, Priti Patel, slijedeći praksu u bivšoj Istočnoj Njemačkoj, poticala susjede da cinkare jedni druge zbog neposluha karantene, poznate fašističke taktike zavadi pa vladaj.

Gubitak suverenosti i netolerancija prema drugačijem

Ubrzavajući propadanje Britanije, naša je vlada, uz tihu pokornost zastupnika, također prenijela moć na neodgovorna nadnacionalna tijela s jasnim programima za kontrolu stanovništva, uglavnom kako propisuje Agenda 2030, koja nameće ispravne misli i ograničava osnovna ljudska prava i slobode, a koja prava i slobode naši vlade i političari slabo ili nikako ne osiguravaju.

Prosvjed, bilo na ulici ili na internetu, brzo se utiša. Novi nacisti, kao ni stari nacisti, ne toleriraju nikakvo neslaganje i zabrinjavajuće se kreću u smjeru kriminalizacije oporbe. Novi represivni prijedlog zakona o policiji, kriminalu, kažnjavanju i sudovima, daje policiji ovlasti za postavljanje uvjeta za prosvjede, posebno za sprječavanje ‘buke’ ili ‘uznemirenosti’ javnosti.

Nacrt zakona o sigurnosti na internetu još uvijek ima moć nametnuti orvelovsko suzbijanje slobode govora kako bismo svi bili “sigurni” unatoč obećanjima o uklanjanju klauzule o “zakonitom, ali štetnom”. Toby Young je istaknuo da definicija nezakonitog sadržaja u klauzuli 52 (12) nacrta kaže da će platforme društvenih medija imati zakonsku obvezu uklanjanja sadržaja koji je nezakonit u bilo kojem dijelu Ujedinjenog Kraljevstva (pojam ‘prekršaj” znači bilo koji prekršaj prema zakonskom okviru bilo kojeg dijela Ujedinjenog Kraljevstva’). Neuspjeh da se ukloni takav sadržaj mogao bi rezultirati kaznom tih platformi do 10 posto njihovog godišnjeg globalnog prometa. Nisu dobre vijesti za platforme za slobodu kao što je TCW.

Isti ti zastupnici nisu završili ni s represijom karantene, a već su, za nas, potpisali za zastrašujući Ugovor o pandemiji Svjetske zdravstvene organizacije. Ovo otimanje moći omogućuje Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO-u) da nadjačaju nacionalne ustave i vlade i diktiraju globalni odgovor na sve što smatra ‘pandemijom’. Prisilno zaključavanje i obvezno cijepljenje bit će njegovi instrumenti totalitarne vladavine. Digitalno ropstvo, kakvo prakticira Komunistička Partija Kine, implementirano globalno, pooštrit će kontrolu ovih neodgovornih nadnacionalnih organizacija i predstavlja daljnji prijenos moći na one koji nama nisu odgovorni i koji nemaju naše interese u svom srcu – nego samo svoje.

Stari nacisti bili su otvoreno zastrašujući, ali na mnogo načina ti novi prikriveni nacisti predstavljaju veću prijetnju čovječanstvu. Za razliku od svojih prethodnika, oni već imaju globalnu moć i isprali su mozgove milijardama da bi se pridržavali, slijedili i provodili svoje agende protiv Čovjeka. Oduprijeti im se, pod svaku cijenu, sada je hitan zadatak.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
conservativewoman.co.uk

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button