Domovina

Željko Sačić u Saboru: “Za nevjerovat (što nam spremaju vladajući)!”

U svom ovotjednom obraćanju u Saboru Željko Sačić (Hrvatski suverenisti) opet je povukao kritično ključno pitanje Domovine, o referendumskom odlučivanju naroda. Ovo pitanje je možda preduvjet bez kojeg se ne može značajnije promijeniti postojeća struktura vlasti. Možda baš zbog toga vladajućima (svih dosadašnjih strana) referendum naroda ne odgovara – jer bi tada vjerojatno brzo nestalo sa političke i javne scene “Kurta i Murta”, koji su zadnjih 20-tak godina projahali vladajućim strukturama – a možda bi mnogi završili i u pržunu.

Za nevjerovat !

Pa opet bi nam odnarođeni ” hdz sdss sdp”, i drugi, njima slični, svojim rukama i glasovima 2/3- ski mijenjali Ustav i trajno ograničili sada važeće, ustavno zagarantirano suvereno pravo hrvatskom narodu na referendumsko, izvorno, neposredno odlučivanje o svim važnim političko gospodarskim, nacionalno i vojno sigurnosnim te socijalnim i drugim temama i pitanjima !

Nećemo i nesmijemo tu protunarodnu inicijativu dozvoliti !

Osobito ne zbog najavljene nečasne i nemoralne, dugoročno nemjerljivo štetne političke trgovine hadezea i esdepea na štetu hrvatskog naroda !?

Navodi u svom zadnjem obraćanju u Saboru i objavi na društvenim mrežama Željko Sačić (Hrvatski suverenisti):

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button