Domovina

Miletić : Most jednoglasno protiv nove tiranije Zakona o prekršajima

Hrvatski sabor na prijedlog HDZ&SDSS koalicije izglasao je skandalozne izmjene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira kojim se predviđa drastično povećanje kazni za prekršaje, čak do četiri tisuće eura. Tako će se za one najteže prekršaje, među kojima su isticanje simbola i pozdrava čiji sadržaj izražava ili potiče mržnju, kao i širenje tzv. lažnih vijesti, kretati od 700 do čak 4000 eura. 

Oporba je žestoko bila protiv navedenog zakona a najglasniji su bili zastupnici Mosta ,DP i Hrvatski suverenisti.

Donošenje skandaloznog zakona ali i nove teme koje nam se nameću komentirao je na društvenim mrežama saborski zastupnik Mosta Marin Miletić:

”Ne vjerujemo u Državu koja nam oduzima slobode, koja nam direktno ulazi u naš habitus i onemogućuje nam da slobodno govorimo, mislimo, djelujemo. Globalistička Plenkovićeva vlast, a vidimo i ostale snage sjena, glasali su za Zakon o prekršajima. HDZ je bacio temu rasprave da se narod glođe oko ideološke kosti dok mu ispred nosa prolazi slon nadolazećih agendi – napada na naše obitelji, napada na slobodu mišljenja, napada na slobodu okupljanja. Tko shvaća, neka nam priđe da se zajedno borimo. Tko ne vidi, samo nas pustite na miru, jer se moramo kloniti isprazne rasprave koja crpi energiju, a ne vodi ničemu (da parafraziram najvećeg Učitelja u povijesti).

Nas osmero je glasalo PROTIV Zakona globalista koji su trenutno na vlasti u Hrvatskoj. Nas osmero je od prvog dana na braniku naših sloboda, za potlačene, za radnike, učitelje i umirovljenike. Za naše poljoprivrednike, stočare i pčelare. Za zdravi život i za što više sporta. Predlažemo zakone, okupljamo stručnjake borimo se za naše obitelji. Ako su neki na razini glavoča koji bi se ulovio i na ješku automobilske gume, nemojte vi biti naivni. Nismo se osuli, nismo se nikome prodali, čast i poštenje nam je sve. Hvala vam što ste naš vjetar. Izborit ćemo se za poštenu Hrvatsku, maknut ćemo šape globalista s naše djece, s naše male, ali ponosne Hrvatske” napisao je Miletić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button