Svijet

Slovenija PCT (SLIKE I VIDEO): Janez Janša uveo totalitarizam – narod na ulicama, zahtjevaju se novi izbori

Iako je u Sloveniji broj smrtnih slučajava od Covida gotovo na nuli (statistika u nastavku teksta dolje), Vlada koju predvodi Janez Janša je učinila najradikalniji korak u svijetu, i to na način primjene pravila PCT (preboljeli, cijepljeni, testirani). Više u nastavku

21:30 – Spontani prosvjedi protiv Covid mjera i za slobodu su započeli u Sloveniji. Policija je suzavcem napala prosvjednike.

Sluganske vlasti su mislile da će sve proći bez otopora kriminalnim mjerama koje brane slobodu kretanja. Ovo treba biti upozorenje Plenkoviću u slučaju da uvede slične mjere, koje najavljuju njegovi klimoglavci.

Slovenija PCT
Prosvjedi u Ljubljani

Primjenjujući pravilo PCT (preboljeli, cijepljeni, testirani) pri kupovini goriva na benzinskim postajama, indirektno je Slovence stavila u prometnu karantenu. Janez Janša je slovenskim državljanima koji nemaju zdravstvenu propusnicu onemogućio slobodu kretanja, zajamčenu Ustavom. Slično suludo ograničenje je uveo samo Pakistana.

Vlada Janeza Janše je na sam dan primjene novih pravila od obveznog PCT-uvjeta izuzela vozače u međunarodnom transportu, jer po međunarodnom ugovoru iz 1957. moć odluke joj je vrlo sužena.

Vlada ne isključuje da će biti uvedene i dodatne restrikcije ako se broj cijepljenih ne poveća vrlo brzo, a broj novozaraženih i hospitaliziranih nastavi rasti dosadašnjim tempom.

Slične mjere nisu uvedene ni kod eurobirokratskih nalogodavaca Janše, Plenkovića i Vučića. Narodi država bivše Jugoslavije ostaju vječne žrtve najgorih među njima, koje su na vlast postavili mediji u stranom vlasništvu.

Za kraj vam predstavljamo statistike iz Slovenije, gdje je smrtnost od Covida gotovo na nuli. Na početku Plandemije, organizatori su računali mrtve. Kasnije su zaboravili mrtve, pa se se skoncentrirali na broj osoba na intezivnoj njezi, a danas broje pozitivne koji ne umiru, ali su korisni za uvođenje totalitarnih mjera. Samo nam još nisu objasnili kolika je smrtnost od aktualnih infekcija, tj. čime opravdavaju uvođenje ovih totalitarnih mjera s kojima se Slovencima brani kretanje.

Broj umrlih od Covida u Sloveniji
Broj umrlih od Covida u Sloveniji

Isprva mirni prosvjed je naknadno prerastao u borbu vodenim topovima i suzavcem što prenosimo u sljedećim videima You Tube-a (ovdje):

Slovenac koji ne podnosi uvedene totalitarne mjere, ostavio je automobil na benzinskoj postaji. Obvezno pogledajte:

Izvor: Delo / Logično / Zurnal24 / crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button