Svijet

18.travanj 2022.g.: najava bombaškog napada u New York-u!?

Na društvenim mrežama od nedavno kruži nova teorija o budućnosti čovječanstva i konkretnom datumu 18.travanj 2022.g., a sve prema tehnologiji pronađenoj u Iraku 1990-tih godina od strane američke vojske, koja tehnologija datira iz vremena civilizacije Sumerana (iako se ne smatra njihovom tehnologijom i artefaktom). Prema pristupu i korisnicima ove tehnologije autori u načelu sublimiraju veliki dio današnje stvarnosti i okolnosti, što se događa, što se proriče, što je prorečeno i što bi moglo doći. Bitno je naglastiti da su dva moguća ishoda, pozitivan i negativan, a sve bi se trebalo okončati 2030.godine. Kakav će ishod biti ovisi o nama. A pozitivan ishod je jednostavno – fantastičan, a također korelira i sa kršćanskom predajom o Eri Mira, vječnom životu i dr. Koliko sve ima smisla provjerite sami jer smo upravo upućeni, sve provjeravati, Dobro zadržavati. Tekst je slobodan prijevod video zapisa dolje u nastavku, sa engleskog jezika, a s obzirom da se uskoro bliži sporni datum – brzo ćemo saznati u kom pravcu ide budućnost.

18.travanj 2022
Slika: Prema autorima ove teorije datum prvog ključnog događaja za budućnost čovječanstva je očekivan 18. travnja 2022. na koji datum bi se trebao dogoditi napad lažnom zastavom u New Yorku, koji će pokrenuti nuklearni rat SAD-a i Rusije / Foto: pixabay

O autorima

Mi smo Čuvari Zrcala. Mi smo skupina bivših obavještajnih časnika i vojnih dužnosnika, koji su se okupili kako bi objavili povjerljive informacije o budućim događajima. Naše znanje potječe iz našeg rada na drevnom artefaktu Zrcala (engl. Looking Glass), prvi put otkrivenom u Iraku, zajedno s drugim otkrićima 1990-ih. Tijekom tog vremena, artefakt je aktivirala američka vojska i spojila ga na računala. Mogli smo vidjeti desetke budućih vremenskih slijedova i konvergenciju, ili singularnosti, koja je do 2030. godine dovela do dva moguća ishoda, pozitivnog i negativnog. U jednom ishodu, pozitivnom, čovječanstvo se budi, a trenutni svjetski poredak je demontiran. Tada se događa kozmički događaj i umjesto negativan, on biva pozitivan.

Međutim, u suprotnom, drugom ishodu, sadašnja vladajuća struktura ostaje na mjestu, događa se nuklearni rat, zajedno s mnogim užasnim događajima. Tada se događa isti kozmički događaj, ali umjesto pozitivan, on biva negativan. Možda se pitate kako jedan događaj može biti pozitivan ili negativan. Naučit ćete, i to će vam imati savršenog smisla nakon što se objasni kao u nastavku.

Kozmički događaj očekivan u 2030.g.

Ovaj događaj je kozmički događaj, nešto što se događa u našem Sunčevom sustavu. Bez upliva ili ovisnosti o sadašnjoj strukturi moći na Zemlji, ovaj događaj bi bio za čovječanstvo nevjerojatno pozitivan. Međutim, zbog cjepiva i sekundarnog plana koji se razvija od strane današnjih struktura moći na Zemlji, događaj se može umjesto toga pretvoriti u noćnu moru. Više ćemo objasniti u naknadnom vidozapisu, koji će uskoro biti objavljen, pod nazivom “2030 i događaj”, ako želite saznati više o tome.

Sada, prijeđimo na trenutne vremenske okvire s kojima se suočavamo i kako moramo djelovati da bismo promijenili te ishode. Na temelju onoga što smo saznali iz artefakta Zrcala, zaključili smo da ovaj i druge video snimke moramo objaviti u ovom trenutku, kako bi se užasavajući događaji, koji će se uskoro dogoditi, mogli promijeniti.

Svaki tjedan ćemo objaviti novi video. Svaki tjedan naučit ćete o novim, specifičnim promjenama vremenskog okvira kako biste mogli raditi na promjeni budućeg ishoda. Čekali smo mnogo, mnogo godina da konačno objavimo ovu informaciju. Naša video izdanja posebno su tempirana na temelju onoga što je artefakt Zrcala otkrio o tome kako promijeniti buduće događaje.

Ono što smo uspjeli vidjeti je kako naši videozapisi moraju biti objavljeni sada. Ne u prošlosti, ne u budućnosti, već na ove konkretne datume, počevši od ožujka 2022. Također smo mogli vidjeti kako se događaji mogu promijeniti samo postupcima onih koji gledaju ove videozapise. Ako te videozapise šire i dijele tisuće ljudi, događaji se mogu promijeniti.

Ako se videozapisi ne šire i dijele, događaji se ne mogu mijenjati, a najnegativnija vremenska crta i njen ishod se tada učvršćuje i učvršćuje u budućnosti. Artefakt Zrcala nam je to pokazao, da ovisi o postupcima drugih kako bi se promijenili ishodi. Vaš rad i pomoć u širenju ove poruke tada postaju vitalni. Od vas će ovisiti što će se dogoditi. Za naš prvi video počet ćemo s jednim budućim datumom. Budući videozapisi koje ćemo objavljivati ​​bavit će se novim datumima i novim događajima. Ono što slijedi je najnoviji, najvažniji događaj koji moramo djelovati kako bismo promijenili.

Datum prvog događaja je 18. travnja 2022. Na taj datum dogodit će se napad lažnom zastavom u New Yorku.

Bomba će biti ispaljena, ubivši 2000 Amerikanaca istog trena i ozlijedivši tisuće. Bomba će biti smještena u velikom kombiju i krenuti na ili blizu Times Squarea, za vrijeme gužve. Ovu bombu podmetnuli su interesi usklađeni sa Zapadom, i njihov plan. Mediji žele okriviti Rusiju, kao i predsjednik Biden. Iznijet će neke lažne dokaze, koji upućuju na to da je Rusija krivac, a veliki dio svijeta će se u to uvjeriti. Osude će biti brze, a onda će uslijediti vojna akcija.

Biden će narediti sveobuhvatan napad na svaku rusku ispostavu i imovinu izvan njezinih granica. To će uključivati ​​svu imovinu u Ukrajini i sve ruske vojne mornaričke brodove koji nisu u lukama. Odgovor Rusije je suzdržan. Rusija napada neke američke imovine u Europi, ali izbjegava mnoge žrtve.

Rusija uspijeva ubiti samo nekoliko američkih vojnih službenika, dok su Sjedinjene Države ubijaju tisuće ruskih vojnih službenika. To dovodi do oprečnih narativa. Neki kažu da Rusija izgleda slabo i poraženo. Dok drugi hrle na stranu Rusije, uključujući Indiju i Kinu. U to vrijeme mnogi počinju sumnjati da Rusija stoji iza bombaškog napada kamionom. Mnogi također vide odgovor SAD-a kao prenagljen i preozbiljan. Vidjevši da je prva lažna zastava bila opći neuspjeh, a narativ se okreće protiv njih, Zapad priprema drugu lažnu zastavu.

Ovaj plan uključuje oslobađanje antraksa u cijelom Washingtonu DC. Plan će koristiti soj 836 antraksa, najmoćnijeg i najsmrtonosnijeg ikad stvorenog. To je soj koji je u prošlosti stvorila Rusija, a kasnije ga je uništila Rusija.

Međutim, Rusima nepoznato, soj je prije mnogo godina prokrijumčaren iz Rusije zapadnjačkim sredstvima i razvijen u američkim biolaboratorijima. Nakon što se potvrdi da se radi o soju 836, sva će krivnja pasti pred noge Rusije. To je poznata tvorevina Rusije. Mnogi će vjerovati da iza toga mora stajati Rusija.

Napad će ubiti više od 100.000 ljudi u roku od nekoliko dana i proširiti se na rubna područja. Napad je toliko jak da se počinje širiti na mnoge velike istočne gradove, a u roku od tjedan dana milijuni su mrtvi, a još milijuni teško bolesni. Vojni antraks je toliko moćan da se njegovo širenje ne može suzbiti. Velik dio istočnog SAD-a je zatvoren, na temelju obrazaca kretanja vjetra, koji uglavnom utječe na Novu Englesku. Bidenova administracija je premještena iz DC-a prije napada, jer su o tome znali. Premješteni su u Denver.

Odavde Sjedinjene Države okrivljuju Rusiju za napad i počinje nuklearni rat. SAD pokreće sveopći nuklearni napad na Rusiju, na svaki ruski grad i imovinu. Ali samo 30% nuklearki stiže do Rusije ili pogađa. Ruska protuzračna obrana robusnija je nego što se dotada smatralo.

Odgovor Rusije ovoga puta nije opraštajući, već nemilosrdan i brutalan. Rusija odgovara u roku od nekoliko minuta ciljajući sve američke vojne instalacije i nuklearna mjesta, ali također lansira nuklearne rakete na 20 velikih američkih gradova, a 18 ih pogađaju svoje ciljeve.

25 milijuna Amerikanaca nestaje trenutno, jer Rusija odlučuje upotrijebiti svoje snažnije nuklearne bombe. Još 50 milijuna je ozlijeđeno, a još 70 milijuna je u opasnosti od blagog trovanja zračenjem.

Zbog lažne znanosti i nesporazuma o nuklearnom oružju, posljedice nisu ni približno tako ozbiljne kao što su mnogi vjerovali da bi bile. I SAD i Rusija bili su svjesni toga dugi niz godina, ali su odlučili ne objavljivati ove lažne informacije, što je mnoge navelo na uvjerenje da će nuklearni rat dovesti do nuklearne zime.

Ispostavilo se da to nije slučaj, jer je zračenje blago i brzo se raspršuje. Međutim, razaranja uzrokovana samim eksplozijama znatno su teža od nuklearnih bombi korištenih u Japanu. Oružje je sada toliko moćno da na površini promjera 20 milja sve nestaje.

Američka obrana nije dovoljno jaka u presretanju svih nuklearnih bombi. SAD koristi svoj najnapredniji leteći stroj, TR-3B, ali isti ipak ne može pratiti projektile zbog tehnologije koju je razvila Rusija. Tehnologija je maskirne i holografske vrste, nikad prije viđene, i predstavlja nešto na što su SAD nisu bile spremne.

Slika: Navodna letjelica američkog ratnog zrakoplovstva na antigravitacijski pogon TR-3B o kojoj se već neko vrijeme govori na društvenim mrežama / Foto: YouTube snimka zaslona

TR-3B letjelica može pratiti nuklearne bombe, pa čak se i zaletjeti u njih, ali sustavi za ciljanje ih ne uspijevaju pri svakom pokušaju uništiti. Piloti TR-3B postaju toliko očajni da pokušavaju letjeti u nuklearke sa zrakoplovom, ali čak i ti pokušaji ne uspijevaju. Između nuklearnih razmjena, Rusija opstaje, a Sjedinjene Države su potpuno uništene.

Kanadu ne pogađa izravni nuklearni udar, ali umjesto toga prima bezbroj konvencionalnih udara, onesposobljavajući njezinu malu vojsku i razarajući njezinu infrastrukturu. Sva trgovina prestaje i u SAD-u i u Kanadi i dolazi do potpunog sloma društva.

Rusija i Kina pristaju pomoći Sjedinjenim Državama i dogovoreno je primirje. Dolazi do akcije čišćenja i spašavanja. Tjedan dana nakon prekida vatre, posljednji preostali američki vojni dužnosnici planiraju ispaliti neke od njezinih posljednjih dostupnih krstarećih projektila i streljiva na brodove koji prelaze more iz Kine i Europe. Napad se izvršava, a većinu projektila presreću ruska i kineska vojska, ali dva projektila stižu do svojih ciljeva, uništavajući dva velika broda i dodatno sprječavajući spasilačke napore i pogoršavajući simpatije prema SAD-u.

SAD i Kanada zapadaju u potpuni kaos.

Milijuni prelaze u Meksiko, stvarajući humanitarnu krizu. Mnogi karteli koji kontroliraju sjeverni dio Meksika počinju braniti svoju zemlju i odvijaju se bezbrojne borbe. Amerikanci smatraju da im Meksiko uopće ne može pomoći niti ih smjestiti, a potpuni kaos prožima sjevernu hemisferu. Meksička i srednjoamerička vojska okupljaju se kako bi stvorili obrambeni zid, između Culiacana, do Chihuahue, do Monterreya, kako bi zaustavili nadolazeće horde.

Mnoge južnoameričke zemlje okupljaju se i pridružuju, shvaćajući da bi milijuni očajnih Amerikanaca mogli na kraju stići do Južne Amerike. Preostale svjetske sile nastavljaju pokušavati pružiti humanitarnu pomoć, ali kasnije zaključuju kako se mora poduzeti vojni angažman jer je cijela regija utonula u bezakonje i bezvlašće. Kineske i ruske trupe tada se iskrcavaju na američko tlo i počinje brutalna kampanja provođenja reda.

Obje zemlje dijele SAD na regije koje pristaju zajednički ili u potpunosti kontrolirati. Mnogi Amerikanci, do zuba naoružani oružjem, organiziraju potom slabe otpore i uzrokuju manje okršaje. To traje dugi niz godina, sve do 2030.

Međutim, za to vrijeme, nova zavjera je u tijeku, zavjera koju su pokrenule europske elite, u kojoj Rusi i Kinezi nisu uključeni.

Zavjera je u načelu oslobađanje novog patogena kako bi se opravdalo novo cjepivo. Cjepivo je dizajnirano za interakciju s postojećim cjepivima i grafen oksidom, koji sada kola tijelima milijarda ljudi. Također je osmišljen kako bi bio predstavljen zemljama drugog i trećeg svijeta, kroz nove kampanje, kojima će primorati ostatak planete, koji se nije cijepio, na cijepljenje.

Grafen oksid nije dizajniran kako bi ubijao, već je smrt nuspojava kod dijela stanovništa. Njegova prava svrha je interakcija sa solarnim događajem, događajem koji će se dogoditi 2030. godine. Grafen oksid će uzrokovati da ovaj događaj bude užasan, a ne pozitivan. Ako se netko ikako cijepi, doživjet će ne samo fizičko već i višedimenzionalno uništenje kada se solarni događaj dogodi, do točke kada će njihove duše, ili ekstradimenzionalne esencije, biti ozbiljno oštećene, a vibracijske frekvencije ponovo prilagoditi tako da se usklade s najnegativnijim, tamnim silama koje postoje u području planete Zemlje.

Fantastični ishodi pozitivnog kozmičkog događaja

Pozitivan ishod je onaj koji također otkriva Zrcalo, koji ishod vidi svaki onaj koji se koristio tehnologijom artefakta Zrcala. Pokazalo se da kako čovječanstvo kreće prema zaustavljanju svih negativnih i užasnih događaja, jedan po jedan, uz pomoć zajedničkog rada, se pojavljuje budućnost koja vodi do 2030. godine u kojoj se čovječanstvo uzdiže na višu svijest, na jedno više voljenije, svjesnije, i sa mnogo više razumijevanja postojanje. Svaki pojedinac vidi svijet onakvim kakav zaista jest, a ne kako se filtrira kroz medije, Hollywood i vlade.

Događa se razotkrivanje. Cjepiva se odbijaju. Pronalazi se lijek za one koji su otrovani grafenskim oksidom, koji žale zbog svoje odluke. Svaki daljnji strašni događaj je zaustavljen. Tada se događa kozmički događaj ali ovog puta ljudsko tijelo, oslobođeno toksina iz cjepiva, se transformira kroz kozmičku energiju koja svakog čovjeka osnažuje novim životom, vitalnošću i mladošću, kao i sposobnostima i moćima viših dimenzija. Svaka se osoba u dobi vraća otprilike na izgled kao u srednjim ili kasnim 20-ima. Sve bolesti su nestaju.

Ljudsko tijelo može živjeti od energije, svjetlosti i vode i nema potrebu za hranom, ali se hrana ipak može konzumirati. Dolazi do nove obnove i povezanosti sa Zemljom. Male društvene zajednice preuzimaju inicijativu i vlast, a velike međunarodne strukture moći i monopoli odumiru. Ljudi sada mogu živjeti do 1000 godina. Dolaze novi izumi koji čiste Zemlju, poput bakterija koje jedu plastiku.

Od 2030. cijeli svijet se mijenja. Stare, korumpirane vlade se raspadaju, europske elite gube svu svoju moć, do te mjere da neki završe na ulicama kao prosjaci. Uopće nema osvetničke kampanje. Čovječanstvo jednostavno prestaje hraniti negativne sile energijom, a bez te energije one venu i nestaju. Oni nemaju moć, bez moći koju im daju milijarde ljudi svojim sudjelovanjem u njihovom sustavu/poretku, a kada milijarde odluče ukloniti tu moć, današnje strukture vlasti ostaju bez ičega.

Ovako bivaju poraženi, i tako završavaju, jednostavno kao prosjaci, ili ostaju sami bez ičega. Mnogi od njih polude u tim trenucima, jer im se oduzima bogatstvo i moć. Ovo je uvid u pozitivan ishod, o kojem ćemo više govoriti u nadolazećim video zapisima.

Što činiti i kako se suprotstaviti

Sada, kako bi zaustavili te događaje sa negativnim ishodom, prvo moramo zaustaviti napad 18. travnja. Ako se ovaj događaj ne zaustavi, vremenski slijed se ne može poništiti od negativnog ishoda. Ako se može zaustaviti, dodatni video zapisi opisivat će druge događaje koji se tada moraju spriječiti, tijekom godina od 2022. do 2029.

Očekivani napad lažnom zastavom 18. travnja u New York-u je samo početak niza užasnih događaja koji će doći, tj. po jedan, i koji se moraju spriječiti. Identificirano je preko 70 događaja koji se moraju promijeniti ili će ishod biti negativan 2030.godine. Osim toga, identificirano je i pedesetak posebnih pojedinaca koji su nužni za promjenu ishoda. Ti će ljudi odigrati ključnu ulogu u zaustavljanju napada 18. travnja i svih drugih budućih događaja koji se moraju mijenjati i mijenjati. Neke od njih smo već kontaktirali, da im damo do znanja koliko su važni, a druge ćemo voditi k nama, da nam se jave. Svaki će od nas dobiti posebne upute, radnje koje moraju poduzeti kako bi postigli pozitivan vremenski okvir i ishod.

Koristeći drevni artefakt Zrcala je nam pokazano kako ćemo biti pod žestokim napadima europskih elita i njihovih nebrojenih podanika i kako moramo biti spremni za obranu od tih napada. Ovi napadi će varirati od uklanjanja naših videozapisa, dovođenja u pitanje naše vjerodostojnosti i pokušaja otkrivanja našeg pravog identiteta koji bi doveli do našeg ubojstva. Trebamo sve koji žele zaustaviti negativan ishod da nam pomognu u obrani, jer se ti napadi događaju, inače nećemo uspjeti.

Molimo sve vas koji nam se žele pridružiti da se identificirate kao Čuvari. Zatim morate podijeliti svaki videozapis, a milijuni ih moraju vidjeti, inače se ti događaji neće promijeniti, a pozitivan ishod događaja 2030. neće se dogoditi. Valja ponoviti da čak i ako se napad 18. travnja zaustavi, u narednim danima, mjesecima i godinama postoji čak 70 dodatnih događaja koji također moraju biti zaustavljeni, svaki od njih. Ne možemo uspjeti bez vaše pažnje, predanosti i pomoći.

Izvor: Videozapis sa You Tube kanala Guardians of the Looking Glass:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button