Izbor uredništva

4-ta doza: “Definicija ludila je raditi istu stvar uvijek iznova, a očekivati drukčiji rezultat.”

Evo jednog citata Alberta Einsteina na temu “ludila”:”Definicija ludila je raditi istu stvar uvijek iznova, a očekivati drugačiji rezultat.”

Takozvana “cijepljenja” ne štite ni od infekcije ni od teškog oblika bolesti nakon korona infekcije. Gensko cijepljenje, s druge strane, ima vrlo snažan negativan utjecaj na imunološki sustav.

Statistike jasno pokazuju da je cijepljenje usko povezano sa smrću cijepljenih osoba. Od 18. ožujka 2022. u cijeloj Europi trenutno je registrirano 23.508 pacijenata koji su umrli neposredno ili u kratkom vremenskom periodu nakon cijepljenja. Stoga uzročno-posljedična veza je vrlo izvjesna. Broj neprijavljenih slučajeva vjerojatno je još veći, tako da se pretpostavlja da je stvarno stanje pomnoženo s faktorom od 10 do 40 puta.

Posebno je cinično što se te smrti vrlo često klasificiraju kao smrti od korone, iako je vremenska povezanost s cijepljenjem očita. Međutim, sve dok obitelji ne inzistiraju na obdukciji, uzroci smrti ne mogu se sa sigurnošću povezati s cijepljenjem. I tek nakon obdukcije (i tada eventualno) se cijepljenje upisuje kao uzrok smrti. Nadalje, nažalost unutar same medicinske struke postoji mala spremnost za dokumentiranje i prijavu nuspojava od cijepljenja.

Suprotno tome, pozitivan korona test je dovoljan, da se smrtne slučajeve klasificiraju kao “umrli od korone”. Već sam opširno pisao o tome, da su ti testovi sve samo ne pouzdani i da to nema puno veze ni s medicinom ni sa znanošću. Da nema PCR-testa i televizije, nikad ne bi bilo modificirane pandemije.

Već neko vrijeme u zraku je i poticanje na četvrto “cijepljenje”. To nije neko novorazvijeno “cjepivo”, nego primjenjivat će se isti genski pripravci kao u zadnjih 16 mjeseci. Svaki razuman i dovoljno inteligentan čovjek trebao bi se zapitati zašto se svake godine dobiva novo cjepivo protiv gripe, ali taj slučaj nije i s “cjepivom” protiv korona virusa. I to uprkos činjenici, da je u oba slučaja riječ o visoko mutirajućim RNA virusima.

I to cijepljenje protiv gripe, nije naročito učinkovito. Na prijelazu 2016./17. godine učinkovitost cijepljenja bila je nešto ispod 47%. Ako ne vjerujete u to, pročitajte povezane izvore iz medicinskog časopisa i časopisa farmaceuta. Stanje od 28.03.2022https://www.aerzteblatt.de/…/Influenzaimpfstoff-2016…https://www.deutsche-apotheker-zeitung.de/…/warum…https://www.pharmazeutische-zeitung.de/wirksamkeit-des…/

Ako pogledate učinkovitost genskih cjepiva protiv Corone, njihova učinkovitost je čak negativna. Svatko tko dobije injekciju uništava svoj imunološki sustav. Ovo je rezultat raznih studija. https://tkp.at/…/negative-wirksamkeit-einige-monate…/U međuvremenu, čak i šef Pfizera, Albert Bourla, sumnja u koncept mRNA tehnologije.https://tkp.at/…/pfizer-chef-zweifelte-an-mrna-vierte…/Ali, on ipak preporučuje četvrto cijepljenje. Svatko normalan bi se pitao, kako se može doći do takvog zaključka, kad podaci iz Izraela pokazuju suprotno.

Evo jednog citata Alberta Einsteina, dobitnika Nobelove nagrade i genijalnog fizičara 20. stoljeća, na temu “ludila”:”Definicija ludila je raditi istu stvar uvijek iznova, a očekivati drukčiji rezultat.” Već i vrapci na grani znaju, da je na odjelima intenzivne njege puno više cijepljenih od necijepljenih. Ali to ne mijenja put politike.

Gotovo 800 profesionalnih sportaša kolabriralo na terenu!

4-ta doza: Definicija ludila je raditi istu stvar uvijek iznova, a očekivati drukčiji rezultat.
crodex.net
Izvor: Pixabay

One America News (OAN) proveo je istraživanje i prema dobivenim rezultatima 769 sportašica i sportaša kolabriralo je između ožujka 2021. i ožujka 2022. zbog srčanih problema usred sportskog natjecanja. Prosječna dob oboljelih bila je samo 23 godine. Dosta njih je i umrlo. Bez sumnje, ljudi su i u proteklim godinama, prije kobne 2021. patili od srčanih bolesti, ali tako ekstreman porast u protekloj godini više se ne može odbaciti kao slučajnost.

S obzirom na poznate nuspojave mRNA cjepiva, može li to biti slučajnost? Moderator OAN-a, Pearson Sharp, sumnja u to. Ako se brojke iz OAN-a čine previsokim, sada na internetu postoje brojni popisi sportaša, koji su se razboljeli i umrli “iznenadno i neočekivano”.

Na popisu goodsciencing.com trenutno se nalazi 910 sportaša i sportaša amatera, a 595 je umrlo.

U svim slučajevima linkom je povezan odgovarajući medijski izvještaj. Iznenadne smrti, pa tako i među mladim sportašima, nisu novi problem, jer se tijekom teškog tjelesnog napora mogu pojaviti dosad nepoznate urođene srčane anomalije. No, time se ne može objasniti taj nagli porast oboljelih tijekom prošle godine, pogotovo nakon masovnog cijepljenja mladih u ljetnim mjesecima. Iz donje tablice možete vidjeti medijski popraćene slučajeve kolabiranih ili mrtvih sportaša po mjesecima.

Upravo to što su takvi slučajevi u medijima ranije bili jednostavno ignorirani, ne može isključiti činjenicu, da je to vezano za cijepljenje na koje su ti sportaši bili ucijenjeni i prisiljeni. Nažalost nisu svi imali taj nivo svijesti i tako jaku intuiciju kao Novak Đoković. Sad postaje jasno zbog čega je on isprovocirao toliki bijes sustava.

Nagli porast slučajeva u nogometu potaknuo je čak i mainstream medije, da krajem 2021. o tome izvještavaju. Čak se spominje i upala srčanog mišića, dobro poznata nuspojava cjepiva protiv Covida. Međutim, promotori ovog C19-narativa, radije okrivljuju navodnu virusnu infekciju, nego stvarni okidač, koji je prouzrokovao smrti tolikih mladih ljudi.

Kako izgleda, protagonisti širom svijeta spuštaju zavjesu cirkusa “Corona”, ali to samo znači, da sad treba dignuti zavjesu na sudovima. Jer netko mora odgovarati, ne samo za smrt ovih mladih ljudi, koji su upali u oko zbog svoje medijske eksponiranosti, nego i zbog milijuna anonimnih ljudi, koji su platili glavom samo zato što su pitanje svog zdravlja, stavili u ruke eugeničara.

Izvor: Goran Šijaković/Facebook

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button