Izbor uredništva

Tko je kreten , Đoković ili Aca Stanković?

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković bit će deportiran iz Australije, čini se da je konačni rasplet nevjerojatne drame koja se odigrava danas u zračnoj luci u Melbourneu. Najbolji svjetski igrač izoliran je i dalje u zračnoj luci u tom gradu, a zadnje vijesti govore kako mu je poništena ulazna viza, tako da će napustiti tu otočnu državu prvim sljedećim letom.

Đoković, rekao je australski ministar zdravstva Greg Hunt, nije uspio predočiti odgovarajuće dokaze za opravdano izuzeće od cijepljenja. Njegovi odvjetnici žalili su se federalnom sudu, no australski izvori tvrde da je to “nemoguća misija”.

Čini se kako će ga ta država onemogućiti u lovu na njegov 10. naslov na Australian Openu.

Podsjećamo, Đoković je prebolio Covid 19 i nema nikakvih medicinskih i znanstvenih razloga da se cijepi .

Ljudi koji su preboljeli COVID-19 prema svim znanstvenim spoznajama od zaraze su bolje zaštićeni od onih koji su se cijepili…Tu priča o zdravlju i pandemiji prestaje. Sve ostalo su politika i prikriveni komercijalni interesi…

U Australiji su očito shvatili da bi mogao pokrenuti val pobune u stvarno totalno pokorenoj Australiji..to je trebalo ugušiti pod svaku cijenu.
Kako god, svaka čast Novaku, pokazao je da ima petlju, da je slobodan čovjek, i da neće novcem kupovati pravo na integritet svog vlastitog tijela.

Ono što je zanimljivo pratiti u hrvatskim medijima da oni novinari koji su glorificirali Đokovića kao što su novinari sa Indexa , odjednom prostački vrijeđaju i ismijavaju Đokovića jer je odlučio ne cijepiti se.

Babićevi ”imbexovci”, koji su donedavno iz posve nekih drugih razloga, često i nekritički – glorificirali Novaka Đokovića, sada ga odjednom podrugljivo nazivaju ‘Novax’ i likuju nad činjenicom da nije mogao ući u Australiju zato što nije cijepljen. Doduše, australske vlasti se opravdavaju da je to zbog nekih “krivo ispunjenih formulara”, ali sramota je ipak – sramota!

Prostačko vrijeđanje nije izostalo niti od Ace Stankovića, glavnog korona svjedoka na HRT-u:

Očito je booster na Acu Stankovića grozno djelovao… Više ništa nije isto.

Podsjećamo da je Aco Stanković već imao ovakvih ispada i trebamo se samo sjetiti njegovog napada na Luku Modrića, vrhunskog sportaša ali još većeg čovjeka .

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, je u nogometnom, sportskom, smislu naredne godine pokorio svijet. S hrvatskom reprezentacijom ”ginuo” je na travnjaku, igrao kao nikad u životu i Vatrene je doveo do povijesnog finala i srebrne medalje. Čitav se svijet, osim Ace Stankovića, naklonio Modriću poslije spektakla u Rusiji, proglašen je najboljim igračem Svjetskog prvenstva, nakon toga Europe, zatim i svijeta, i to u dva navrata, u izboru FIFA-e, ali i France Footballa, na spektakularnoj svečanosti u Parizu Luka je osvojio Zlatnu loptu.

Prvi Hrvat kome je to uspjelo i PRVI za sada nogometaš u povijesti koji je u jednoj godini proglašen najboljim igračem SP-a, Europe, svijeta u FIFA-inom izboru te je, kako smo rekli, osvojio Zlatnu loptu, uvjerljivo ispred Cristiana Ronalda.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, predvođenu Lukom Modrićem, po povratku iz Rusije na zagrebačkim je ulicama dočekalo više od pola milijuna Hrvata, Aleksandru Stankoviću usprkos. Aca Stanković se nikada , iako su sve optužbe protiv Modrića odbačene, nikada nije ispričao Luki Modriću?

Aco očito pati od određenog kompleksa manje vrijednosti i mržnje prema uspješnijma od sebe koju očito ne može suspregnuti.

Pa u njegovom stilu mu poručujemo :Aco , loš si novinar ali si još veći kreten!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button