Crna kronikaVideo

(Video) Zastrašujuća propaganda – Žele cijepiti djecu pod svaku cijenu…

Zastrašujuća propaganda dolazi sa Zapada. Srcedrapajuće priče o tinejdžerima kojima roditelji ne dozvoljavaju da se cijepe, a oni samo žele da budu zaštićeni. Zbog toga su jako tužni i plaču, i organizirali su udrugu Teens For Vax koju promovira Bijela Kuća, dr Fauci, i farmaceutske firme.

O tome koliko su uspješni najbolje govori njihov Instagram nalog teensforvaxx, koji ima samo 1288 followera, što je manje od prosječne tinejdžerke. Pogledajte ovaj zastrašujući video OVDJE.

Pojedinačno se u Hrvatskoj do sada cijepilo prvom dozom nešto manje od 15 000 djece do 18 godina, a objema njih oko 10 000. (?!?)

Postoji od 7,5 do 25 puta veća šansa da djeca razviju teški oblik komplikacija od cijepljenja u odnosu na virus Covid 19. navode u istraživanju koje je provedeno u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Podsjećamo, rizik teškog oblika COVID-19 kod zdrave djece je oko 2 na milijun, što znači da će cijepljenje čitave dječje populacije imati vrlo mali učinak na zdravlje djece i opterećenje bolnica.

Ako vas bilo tko na bilo koji način na to pokuša prisiliti, ili čak nagovoriti, upozorite ga da čini vrlo teški etički prekršaj. Prema sada dostupnim podacima široko cijepljenje djece nosi veći rizik, od moguće koristi za njihovo zdravlje.”

Detaljne podatke možete pronaći ovdje: https://www.gov.uk/…/jcvi-statement-on-covid-19…

(Video) Zastrašujuća propaganda – Žele cijepiti djecu pod svaku cijenu...
www.crodex.net

”Pratite idućih dana i tjedana medijsku propagandu u Hrvatskoj: bit će sve više dramatičnih naslova o obolijevanju djece od covida. Svako dijete s najmanjim respiratornim problemom, koji je u domeni ambulantnog liječenja i kućne njege, slat će u bolnice kako bi popunili kapacitete i režirali dramu. Cilj im je stvoriti dojam da djeca masovno obolijevaju od covida, kako bi krenuli s cijepljenjem najmlađih.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button