SvijetVideo

(Video) Novinarka javno priznala veliku tajnu o nuspojavama…

Novinarka Gudula Walterskirchen neustrašivo je izjavila da ako liječnici često prijavljuju nuspojave cjepiva, imaju probleme sa liječničkom komorom.

“U Austriji je jedan vrlo veliki problem, da jedan veliki dio, ali, stvarno veliki dio nuspojava i to ozbiljnih nuspojava se ne prijavljuju.

Iz jednog jednostavnog razloga, nije poželjno da se prijavljuju, zvuči kamuflirano ovo što kažem…, – ali postoji obveza – dodao je voditelj.

Da, postoji obveza, ali sam u mojim istraživanjima, toliko puta doživjela…

Tko to ne želi – pitao je voditelj?

… reći ću vam da su stalni liječnici, štetu cijepljenja kao liječnici ‘cjepitelji’ prepoznali , jer znaju svoje pacijente i mogu ocijeniti jeli li ima nešto u vezi s tim ili ne.

Ako to često prijavljuju imaju probleme s liječničkim odborom…

Zašto obvezno cijepljenje uz sve kontroverze oko cjepiva

Do obveznog ili prisilnog cijepljenja je i došlo velikim djelom jer cijepljeni koji su imali nuspojave iste ne žele prijaviti, jer im je to zabranjeno ili im se ne priznaje. Isto tako i liječnici koji upozoravaju na nuspojave i nelogičnosti oko cijepiva imaju razne probleme koji idu čak i do te mjere da dobivaju prijetnje otkazom.

S druge strane svi oni koji komentiraju ili pišu o tome su isti čas cenzurirani na facebooku od našeg “ministarstva obmane”

Pogledajte video:

Izvor: Facebook/ Crna ovca

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button