Zanimljivosti

Urnebesan odgovor Željki Antunović:”Imam povjerenja u pekara, nemam u Beroša.”

Novinar Mario Nakić je dao urnebesan odgovor Željki Antunović, novinarima i ostalim ”Koroninim svjedocima” koji su u njenim zdravstvenim savjetima vidjeli priliku za širenje svoje ”religije”:

Objavu Željke Antunović prenosimo u cijelosti:

Cijepila sam se protiv Covida. I ne, nemam pojma što je u cjepivu, niti u svim onima koja sam dobila kao dijete, kao što nemam pojma ni što sve zapravo ima u lijekovima poput Neofena ili Andola koje uzmem kad zaboli glava ili udari fibra, niti što je u drugim tretmanima – anesteziji prilikom operacije ili najobičnijeg popravka zuba, antibiotiku protiv upale, niti u cjepivu protiv tetanusa, gripe, protiv ospica ili u cjepivima za djecu. Vjerujem svom doktoru kad kaže da je potrebno.

Stigao je urnebesan odgovor od novinara portala liberal.hr Maria Nakića :

”Jako loš argument. Ni burek ne bih uzeo da mi ga guraju besplatno pod nos, da me ucjenjuju da ga MORAM pojesti i da to radi država.

Ne bih uzeo burek da me novinari Indexa svakodnevno, pet puta dnevno, preklinju da ga pojedem i da usput očito šire dezinformacije o nadnaravnim moćima bureka.

Kad bih se otrovao burekom, znam da bi u bolnici bez problema dijagnosticirali trovanje hranom i da bih dobio odštetu od pekara na sudu.

Imam povjerenja u pekara, nemam u Beroša. Eto.” napisao je Mario Nakić.

Ova slika ima prazan alt atribut ; antunović
Snimak zaslona

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button