Domovina

Grmoja primio stravične prijetnje smrću njemu i njegovom djetetu

Mostov zastupnik Nikola Grmoja,na kojega se vrši velika medijska hajka od gotovo svih ”mainstream medija” nakon najave antipedofilskog zakona kojim bi se uvele strože kazne za pedofile, ali i zaštitilo djecu od seksualnih sadržaja i LGBTIQ propagande, objavio je u utorak kako je primio prijetnje smrću.

“Noćas nisam mogao zaspati do tri sata jer sam primio prijetnje smrću”, rekao je Grmoja novinarima u Hrvatskom saboru precizirajući da je prijetnje primio putem društvene mreže.  

Naglasio je da ga te prijetnje “nisu toliko uznemirile”, već ga je uznemirila prijetnja smrću njegovu djetetu.

“Slika djeteta u mrtvačkom sanduku, i to da ću patiti kao Mišo Kovač (pjevač čiji je sin izgubio život sa 16 godina) i gledati svoje dijete u mrtvačkom sanduku. To me malo uznemirilo, nisam čovjek koji se boji, sama ta slika je potresna”, kazao je Grmoja.

Prijetnje koje je dobio Nikola Grmoja

Najavio je da će tu prijetnju najvjerojatnije prijaviti policiji. 

“Razmišljam o tome, konzultirat ću se, ali najvjerojatnije hoću. Da je prijetnja upućena meni ne bih, ali s obzirom da se radi o mom djetetu najvjerojatnije ću prijaviti”, rekao je.

Ustvrdio je da mu se sada događa “haranga, jedan vid propagande”, bez da mu se pružilo priliku da ga se sasluša.

“Ovdje se radi o medijskoj harangi. Hvala svima koji su sudjelovali, hvala udruzi Zagreb Pride što me optužila iako nije pogledala mojih 20 statusa u zadnjih 10 dana na Facebooku, gdje pozivam one koji me podupiru da ne uzvraćaju uvredama na uvrede, da svakog čovjeka treba  poštivati, hvala im za slike koje sam noćas dobio”, poručio je.

Danas je Grmoja podigao i kaznenu prijavu u I. Policijskoj postaji Zagreb zbog prijetnji smrću te se nadamo da će policija uspjeti pronaći osobe koje su poslale ove stravične prijetnje!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button