Uncategorized

Goluža:”Enigma je riješena: BENČIĆKA JE MANIPULATORICA!”

”U izravnom javnom verbalnom okršaju Sandre Benčić i Igora Peternela na prvom programu HTV-a ostalo je nejasno je li Peternel uistinu druker ili je Benčićka teška manipulatorica, koja pozivajući se na zaštitu interesa djece svjesno obmanjuje javnost i štiti svoje ideološke istomišljenike u pokušaju ostvarenja transkontinentalnog roditeljstva.

“A vi, gospodine Peternel, odete kod Bujanca u emisiju da biste s njime zvali zambijske novinare, da biste im govorili tko je od naših građana transrodan ili nije transrodan… U vašim krugovima to se zove druker, cinker, i to je ono što ste vi, Bujanec i vaša ekipa”, javno je Sandra Benčić optužila potpredsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba.” napisao je prije nekoliko dana Trpimir Goluža na svom FB profilu.

Nakon današnjih saznanja , enigma je očito riješena: ”Sandra Bečić je manipulatorica”.

”Nakon današnjeg otkrića iz Zambije da je ponovnom uhićenju hrvatske osmorke u Zambiji kumovalo njihovo nesmotreno dopisivanje s izvjesnom gđom. Gloriom, Igor Peternel je oslobođen sumnje da je druker i cinker. Time je javna (op)tužiteljica postala manipulatorica.”napisao je Goluža.

Očekujemo da će se gđa. Benčić ispričati cjelokupnoj hrvatskoj javnosti, Peternelu osobno i instituciji Gradske skupštine Grada Zagreba čiji je on potpredsjednik.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button