Svijet

Još jedna obmana, kaže Trump!!!

Bivši predsjednik Donald Trump u petak je ismijao izvješće u kojem se sugerira da je imao povjerljive dokumente o nuklearnom oružju u svom domu u Mar-a-Lagu. Navedeno je potaknulo raciju FBI-a u ponedjeljak.

“Pitanje nuklearnog oružja je prevara. Baš kao što je Rusija, Rusija, Rusija bila prevara. Dva opoziva su bila prevara, Muellerova istraga je bila prevara, i još mnogo toga”, napisao je Trump na društvenim mrežama.

Washington Post citirao je “ljude upoznate s istragom”, koji su tvrdili da FBI pretražuje Trumpov dom tražeći “povjerljive dokumente koji se odnose na nuklearno oružje”.

Nikakvi drugi detalji nisu navedeni.

Trump je objasnio da je još uvijek u ratu sa saveznom policijom i da su “isti ljigavi ljudi” bili uključeni u raciju.

Rekao je da njegovim odvjetnicima nije dopušteno prisustvovati operaciji FBI-a.

“Zašto FBI ne bi dopustio inspekciju područja u Mar-a-Lagu uz prisutnost naših odvjetnika ili drugih”, upitao je. “Natjerao sam ih da čekaju vani na vrućini, nisam im dopustio da se približe – rekao je “APSOLUTNO NE.”

Bivši predsjednik također je izrazio zabrinutost da je FBI podmetao informacije na mjesto. Ovo su nagađali neki od njegovih pristaša.

“Ima li tko saznanja o podmetnutim informacijama?” upitao. “Podsjeća me na dosje Christofera (sic) Steelea!”

Očekuje se da će neki detalji pretresa biti objavljeni nakon što je državni odvjetnik Marrick Garland u petak objavio da je Ministarstvo pravosuđa podnijelo zahtjev za otpečativanjem dijelova naloga, navodeći “znatan javni interes” za detalje.

Trump je pristao na suradnju.

“Ne samo da se neću protiviti objavljivanju dokumenata koji se odnose na neameričku, neopravdanu i nepotrebnu raciju i provalu u moj dom u Palm Beachu, Florida, Mar-a-Lago, nego idem i korak dalje POTIČUĆI hitnu objavljivanje tih dokumenata”, napisao je Trump na društvenim mrežama u petak navečer.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button