Zanimljivosti

Kako je to moguće? Što strože mjere, to veća zaraza sa Covid 19!

Za sve koji nisu baš shvatili da malo ponovimo gradivo, jer očito neki nikako da potpuno savladaju osnove, koje su vrlo jednostavne. Nikakve mjere, nigdje u svijetu, nisu dale nikakav rezultat. Činjenica i to statistička. Najoštrije mjere čak donose i najveće brojke što možete vidjeti na grafikonu.

”Nadam se da nitko s IQ iznad sobne temperature više nikada neće izgovorit nešto u stilu „trebamo mjere“, ili „nismo na vrijeme uveli mjere“.

Francuska, Australija i Irska su jedni od šampiona „strogih mjera“ i cijepljenja čitavih populacija. Oni su bespogovorno slušali „stručnjake“ koji su govorili da će mjerama zaustaviti širenje virusa.

Kao što vrlo jasno možete vidjeti, „stroge“ mjere, a niti cijepljenje, ne zaustavljaju širenje virusa. Čak i ove mjere koje imamo, a posebice maske u školama, su potpuno bespotrebne, naprosto zato što su neučinkovite. Da su učinkovite, onda bi ove zemlje imale puno manje zaraženih od nas, a ne i više no dvostruko više. Naveo sam samo tri primjera, no isto vidimo i u drugim zemljama.” napisao je Gordan Lauc koji je veliki protivnik uvođenja covid potvrda i znanstvenik koji se protivio uvođenju bilo kakvih mjera za ”suzbijanje” epidemije.

Dakle ništa od toga ne radi, osim što uništava živote, poslove i psihu. Mnoge države su ukinule sve mjere i više ih nikada neće uvesti jer znaju da je to besmisleno i suludo. Bez obzira na visoke ili niske dnevne covid brojke, bolesti se mora pristupati klasično, kao i prije. Tretirati covid poput gripe i naučiti živjeti s njim. A ne svaki dan histerizirati o “jačim mjerama’‘.

mjere


Također, Lauc je istaknuo da govori o širenju zaraze a ne o učinku cjepiva na umanjenje rizika od teškog oblika bolesti. ”Cijepljenje doista umanjuje rizik teškog oblika bolesti i zemlje koje su učinkovito cijepile starije i rizične imaju manje umrlih. Nažalost umjesto da se fokusiramo na cijepljenje najstarijih i rizičnih, mi smo rasipali resurse na prisiljavanje mladih i zdravih da se cijepe, samo kako bismo ispunili „ciljeve cijepljenja“ koje su lobisti pandemijske mafije izlobirali u međunarodnim strukturama. ” istakanuo je Lauc.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button