DomovinaVideo

Je li moguće da novinar HRT-a u programu uživo ovo kaže?

Novinar HRT-a iz emisije Dobro jutro Hrvatska, Ognjen Golubić, u javljanu uživo, riječju i slikom pokazao događanja na nebu iznad Zagreba, koja inače svi vidimo iznad svojih naselja, i imenovao ih.

Hrabar čin koji će ga vjerojatno skupo koštati.

Naime, ovaj voditelj HRT-a je pričao o tome kako će zrakoplovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva danas letjeti iznad Zagreba pri čemu su moguća probijanja „zvučnog zida“.

Kazao je i kako kontrolori leta aviona ipak neće ići u štrajk. Na kraju svog priloga javljanja uživo rukom pokazao nebo prošarano chemtrailsima i pozvao snimatelja da ih snimi kamerom.

„Luka molim te pokaži! Avionski chemtrailsi! Lijepo, prekrasno nebo iznad Zagreba, kažu da će biti 37°C. Upravo zbog te informacije i velikog temperaturnog šoka kojeg možemo očekivati tijekom dana, odradit ćemo i slijedeće uključenje s djelatnicima hitne pomoći i reći kako se zaštititi. Ako imate nešto za odraditi tijekom jutra učinite to sada!“

Nakon ovih riječi, snimka pokazuje zbunjene voditelje u studiju, kojima je očigledno iz režije javljeno da okrenu priču na šalu. Naime, voditelj Mirko Fodor je odmah nakon javljanja novinara Golubića nespretno pokušao ispraviti načinjenu „štetu“:

„Znaš što Ogi, ti si za emisiju Na rubu znanosti! Ti vidiš neko crveno i zeleno, gdje toga nema. Pa zatim probijanje nekih zvučnih zidova aviona koje ne vidiš, pa chemtrailsi…ja ne znam čega sve nema!“

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
provjeri hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button