Domovina

Marin Miletić: Mi nećemo odustati – zaštititi djecu

Saborski zastupnik Marin Miletić osvrnuo se na napade koji su uslijedili na Most otkako su najavili prijedlog za donošnje Antipedofilskog zakona. Njegovu objavu prenosimo u nastavku;

”Nekome je seks desetogodišnje djece normalan? Nama je to pedofilija.Radikalne skupine okupljene oko LGBTQ zajednice, prisjetimo se, su organizirale u sklopu Querra Zagreb predavanje o temi “Počeci LGBT pokreta i seksualna revolucija”. Profesor Gert Hekma je iznio radikalni zahtjev da se dobna granica za legalni seksualni odnos spusti na deset godina, što je čista pedofilija.Hekma kaže: “Danas u Nizozemskoj i desetogodišnjaci znaju, ako su gej, izraziti to. Sviđa mi se taj princip samoodređenja. Ako im se sviđa seksati s nekim svojih godina ili starijim (a mislim da mnogi preferiraju starije partnere), to im treba biti dopušteno” – rekao je Hekma te dodao da je seks većinom aktivnost koja donosi zadovoljstvo i koju djeca trebaju naučiti prakticirati na ugodan način umjesto da moraju godinama čekati da ga isprobaju. Zato djeca trebaju dobiti dobro seksualno obrazovanje koje će ih pripremiti za seksualni život.

Može biti slika sljedećeg: tekst
Gert Hekma bio član uredničkog vijeća pedofilskog časopisa “Paidika”, u kojemu je bio i našoj javnosti poznatiji Theo Sandfort.

U jednom prijašnjem intervjuu Hekma iznosi još užasnije i odvratne stavove. Na pitanje novinara postoji li fundamentalna razlika između seksa s osmogodišnjom i seksa sa šesnaestogodišnjom djecom Hekma je odgovorio: – Da, mislim da postoje razlike, ali mislim da su te razlike stupnjevite. Ne možeš reći: dijete je napunilo dvanaest godina, sada mogu raditi sve. Tako to ne funkcionira. Ima šesnaestogodišnjaka koji o tome ništa ne znaju, a ima i šestogodišnjaka koji su već počeli živjeti seksualnim životom – rekao je Hekma.

Da podcrtam:Svatko ima legitimno pravo živjeti kako želi i ne smije radi svoga opredjeljenja biti marginaliziran.

Isto tako, mi imamo pravo reći da:

-djeca imaju pravo na oca i majku

-djeca imaju pravo odrastati bez pornografije i seksualizacije

-djeca imaju pravo odrastati bez groominga LGBTQ ekipe.”

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button