Humor

JE LI MOGUĆE: Severina umjesto Turudića postaje glavna državna odvjetnica?

Plenković nju predloži sutra na Turudićevo mjesto! Win win. Oporba zbunjena i ušutkana. Seve kako vidimo ima iskustvo s pravosuđem second to none

Posljednjih dana svjedočimo tome kako se po naslovnicama svih mainstream medijia konstantno povlače poznata pjevačica Severina Vučković te sudac Ivan Turudić.

Kao što već i ptice na grani znaju Severina je medijima zanimljiva zbog svoje borbe za skrbništvo nad djetetom koje je dobila sa bivšim suprugom Milanom Popovićem, dok su se suca Ivana Turudića mediji “skačili” jer ga Plenkovićeva vladajuća većina želi za glavnog državnog odvjetnika. Tako su sada “isplivale” vruće sms poruke, stare devet godina, koje je razmjenjivao sa Josipom Rimac.

Tim povodom donosimo odličan komentar jednog korisnika Facebooka koji savjetuje premijera Plenkovića kako jednostavno može riješiti problem koji mu je oporba stvorila oko imenovanja glavnog državnog odvjetnika.

Objavu prenosimo u cijelosti:

Ova je na sudovima češće od Turudića, a i mnogih drugih sudaca i djelatnika u pravosuđu. Turudić ionako više “dela” po kavama i kafićima nego na radnom mjestu, ako sam dobro shvatio, a nije u tome usamljen.

Što se ostalih pravosudaca tiče, super mi je ona priča iz lockdowna kad su svi tobože “radili od doma”, onda su se neki u pravosuđu čudili da se od njih očekivalo da RADE uopće igdje, jer kao pa kako ću PREDMETE nositi doma?

Drugim riječima taj legendarni “rad od doma” oni su shvatili kao plaćeno izležavanje. U najdoslovnijem smislu. Nisu u tome naravno bili jedini, sve oko lockdowna je bio cirkus. No, vratimo se Severini jer imam sjajnu ideju za svakog!

Plenković nju predloži sutra na Turudićevo mjesto! Win win. Oporba zbunjena i ušutkana. Seve kako vidimo ima iskustvo s pravosuđem second to none. Žene je podržavaju. Muškarci je vole. Sama sebi dosudi dijete i ponizi Milana. Hrvatska – Srbija 1:0. Ekstaza!!

Plenković jednim potezom okrene svačije simpatije na svoju stranu.

Pratite Mudraca s Himalaje za još političkih savjeta.

Obavijest za Faktograf: Ovaj članak je satiričnog karaktera te se stoga nadamo kako ga nećete proglasiti lažnom vijesti, te nam time ograničiti doseg.

Izvor: Oleg Mašturko

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button