Domovina

Grmoja:Pogledajte dokaz o Plenkovićevom utjecaju na DORH

‘Ako misle da sam rekao bilo što neistinito neka me tuže, a ja ću na sudu dokazati da je istina na mojoj strani‘, poručio je Grmoja

Podsjetio je da je u rujnu 2018. godine u Saboru sam pitao premijera Plenkovića u vezi s predstavkom diplomata Damira Sabljaka o protupravnom trošenju novca u našim veleposlanstvima. Tada je, kazao je, premijer s najviše pozicije političkog utjecaja i moći u državi poslao zastrašujuću uputu DORH-u da takve predstavke ne vode ničemu.

Isti dan, nakon te Plenkovićeve poruke DORH je ekspresno odbacio kaznenu prijavu koja je čekala godinu dana, a da nisu ispitali podnositelja kaznene prijave, poduzeli bilo kakve istražne radnje niti je dostavljen uvid u odbačaj kaznene prijave kako bi se vidjelo što je DORH poduzeo, istaknuo je.

Ako misle da sam rekao bilo što neistinito neka me tuže, a ja ću na sudu dokazati da su dokumenti i istina na mojoj strani, poručio je Grmoja, pozvavši glavnu državnu odvjetnicu da pokrene kazneni progon protiv njega ako govori neistinu i kleveće premijera i DORH.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button