Izbor uredništva

Ove djevojke treba ignorirati jer ovako im dajemo pozornost. Oni su nebitni ali ovo je znak da je vrijeme da se probudimo

Dakle… na donjoj su slici u medijima od milja proglašene “djevojke”… koje su pokušavale blokirati HOD ZA ŽIVOT… a na gornjoj su opet te iste “djevojke”… protestirajući danas protiv OLUJE… uglavnom.

Uvijek je tu ta ista plaćenička grupica… mrzitelja hrvatske države… njezine neovisnosti… i svih Hrvata vjernih Bogu… i Njegovim zakonima

Foto: Facebook

Mislimo kako je dosta ovih provokacija svake godine u vrijeme obilježavanja obljetnice VRO Oluja. Tada se skupljaju neki bez imalo života i pametnijih stvari za raditi na trgu bana Jelačića u Zagrebu i spominju neke zločine u Oluji kojih po presudi haaškoga tribunala nije bilo te su generali Markač i Gotovina oslobođeni po svim točkama optužnice, a Hrvatska je plakala od sreće a ovakvi nitkovi od žalosti.

Pozivamo sve domoljube koji rade u visokoj politici da se pozabave ovim gnjusnim provokacijama koje silno štete svima nama.

U čije ime spominjete “zločine” u Oluji?

Navodimo ovdje citat iz oslobađajuće presude generalima, “jedna od najčišćih pobjeda u povijesti ratovanja”.

Brojni su Zagrepčani zgroženi da se toliko pljuje po Oluji, herojima i prvom hrvatskom predsjedniku, dr. Franji Tuđmanu koji su svi skupa unatoč zabranama stvorili hrvatsku državu.

Još jednom apeliramo na sve koji misle hrvatski a njihov glas se čuje jače nego od nas običnih ljudi da ne daju da se kalja ime superiorne VRO Oluja!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button