Izbor uredništvaVideo

Nevjerojatan video: Što se događa kad se osoba cijepi?

NEVJEROJATAN VIDEO SE ŠIRI DRUŠTVENIM MREŽAMA…”Nakon unosa Pfizerova cjepiva u organizam, crvena krvna zrnca gube kapacitet prijenosa kisika i počinju se zgrušavati. Krv cijepljene osobe počinje se zgrušavati u prosijeku od 3 do 30 minuta. D.dimer test pokazuje nam rane faze zgrušavanja krvi u preko 50% cijepljenih osoba. ”   navode u videu.

Koliko će još dugo funkcionirati ignoriranje mainstream medija, javnosti i prije svega, onih direktnih svjedoka masovnog kolabiranja sportaša na terenu? Tu prije svega mislimo na njihove trenere i ostalo osoblje klubova?

Znamo da su mnogi profesionalni klubovi/igrači ucijenjeni prekidom profesionalne karijere ukoliko ne prime cjepivo ali, zar i pored svega što im se pred očima odvija oni i dalje šute!?!

Nevjerojatan video: Što se događa kad se osoba cijepi? www.crodex.net
Na svaku osobu koja je spašena od umiranja zbog Covida, cjepivo protiv Covida ubije četiri čovjeka, jer su nakon primljenog cjepiva doživjeli srčani udar.” navode u videu

Čak i nakon što je Pfizer uvrstio miokarditis i perikarditis u česte nuspojave naročito kod mlađih muškaraca, oni koji bi trebali brinuti o svojim “investicijama”, ako ih već ne gledaju kao ljude, i dalje šute…pitamo se što će napraviti kada ostanu bez “investicija?

NEVJEROJATAN VIDEO – Što se događa kad se osoba cijepi?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
epoha.com.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button