Izbor uredništva

Odgovor osuđenom kriminalcu Matiji Babiću na novi pamflet mržnje prema katolicima

Novi smiješan pamflet od teksta pun mržnje prema katolicima , u kojem se onako usput dotakao i saborskog zastupnika Marina Miletića, je na svom portalu objavio osuđeni kriminalac Matija Babić .Matija Babić još jednom monomanijakalno uz neizbježnu mržnju prema katolicima i mnoštvo laži svodi niz odvojenih problema na jedan aktualan za autora.

U ovom slučaju Babić nastavlja sa svojom zamišljenom borbom protiv religije, pa nekako nalazi poveznicu između I) javne molitve, II) napada na dijete, III) društveno-političke situacije u Iranu.

Babić navodi ”Prekjučer je jedan dječak kod Zagreba pretučen nakon pitanja je li kršten.”

Napadnuti dječak je prije napada upitan niz pitanja uz to “je li kršten”, sto je naravno prešućeno u tekstu da bi mentalnom gimnastikom autorova vizija ostala stajati a javna molitva na trgu zasigurno nema nikakve veze ni s jednim od tih problema, a situacija u Iranu je posljedica radikalne islamističke vlasti koja nameće šerijatska pravila.

Zanimljivo je, stoga, kako u Indexu na sva zvona trube protiv kršćanstva, bolje rečeno katoličanstva, a nismo još vidjeli nijedan tekst koji kritizira radikalni islam čije posljedice (jedne od) gledamo u patnjama iranskih građana. Napad na dječaka u Zagrebu je, dakle, prema Indexu nekako direktno vezan uz kršćanstvo, a provođenje islamskih pravila u Iranu nema veze s islamom, već samo s političkom situacijom. Da nije tragično bilo bi smiješno .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Sapere Aude

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button