Domovina

Marin Miletić:Zašto osobe koje su preboljele COVID i imaju razvijen imuno sustav (memorijske stanice) ne mogu napraviti serološki test koji bi im Stožer i oštromjeraši uvažio?

Saborski zastupnik Marin Miletić se ponovno oglasio na Facebooku u kojem propituje mjere i djelovanje Stožera te medijasku kampanju koja se vodi vezano za cijepljenje :

”Neću šutjeti! Nije me hrvatski narod poslao u Sabor da šutim nego da vičem za istinu! 🔥Iako pojedine interesne skupine bi htjele da ne govorim pa me neuspješno etiketiraju po prokušanoj staroj metodi difamacije, ja neću šutjeti. Ne bojim se nikoga osim dragog Boga.U ovom videu postavljam legitimno pitanje: zašto osobe koje su preboljele COVID i imaju razvijen imuno sustav (memorijske stanice) ne mogu napraviti serološki test koji bi im Stožer i oštromjeraši uvažio? Kao što se uvažava u susjednoj Austriji. Svatko u našoj državi ima pravo biti slobodan i cijepiti se, kao što ima pravo biti slobodan i ne cijepiti se. Ja bih volio da se obje skupine građana ne love kao glavoč na ješku i napadaju jedni druge – jer to na koncu meštri sjena i redatelji obmana baš žele. Nedavno je objavljen konkretan znanstveni rad u prestižnom časopisu Nature. U članku koji je online objavljen 24. svibnja 2021. još se konkretnije dokazuje dugoročna stanična imunost na SARS-CoV-2 nakon preboljele infekcije.

Rad je dostupan na poveznici https://www.nature.com/…/s41586-021-03647-4_reference.pdf” naveo je Miletić u svojoj objavi.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button