Izbor uredništva

Ludilo je dobilo novu dimenziju…Ovo je strašno!!!

Ludilo je dobilo novu dimenziju… Ovo je strašno!!!

Službenici zoološkog vrta u Torontu dali su apsurdnu izjavu kojom tvrde da se životinjama “dobrovoljno” ubrizgava cjepivo protiv koronavirusa, implicirajući da životinje iz zoološkog vrta daju informirani pristanak na ovaj postupak.

Izvršni direktor zoološkog vrta Dolf DeJong rekao je za kanadsku novinsku kuću CP24 : “Ovo su dobrovoljna cijepljenja. Životinje odlučuju doći i komunicirati s osobljem za njegu, a zatim im se isporučuje cjepivo. Neke dane žele sudjelovati, a neke ne. Ovo ćemo raditi sve dok se svih 120 životinja ne cijepi.“

Prema DeJongu, životinje u zoološkim vrtovima koje treba cijepiti uključuju primate, lasice, tvorove, tigrove i svinje. “Sretni smo što možemo izvijestiti da tijekom ove pandemije nismo imali nijedan pozitivan slučaj ni kod jedne naše životinje. Mogućnost dodavanja ovog dodatnog sloja zaštite omogućuje nam da nastavimo činiti sve što možemo kako bismo im pružili najvišu razinu zaštite i medicinske skrbi”, rekao je izvršni direktor Zoološkog vrta.

Osoblje zoološkog vrta u Torontu već dugi niz godina radi na “dobrovoljnom treningu“ sa svojim životinjama, što je osiguralo da cijepljenje životinja protiv COVID-19 “rezultira minimalnim stresom i narušavanjem rutine životinja”.

Ludilo je dobilo novu dimenziju...Ovo je strašno!!! www.crodex.net
Ludilo je dobilo novu dimenziju…

Zoološki vrt koristio je cjepiva protiv COVID-19 koje je razvila i donirala tvrtka Zoetis, ranije poznata kao Pfizer Animal Health. Nije poznato je li Zoetisovo cjepivo protiv COVID-19 bazirano na Pfizerovom BNT162b2 mRNA cjepivu. Ipak, u priopćenju zoološkog vrta u Torontu ponavlja se da Zoetis “nije primio nikakve značajne izvještaje o štetnim događajima na životinjama od veterinara zoološkog vrta” nakon cijepljenja.

Ludilo je dobilo novu dimenziju...Ovo je strašno!!! www.crodex.net
Na slici je prikazan zaposlenik zoološkog vrta u Torontu kako cijepi nilskog konja protiv Covida-19. (Izvor: cp24.com)

I dok životinje u zoološkom vrtu u Torontu mogu „odlučiti“ cijepiti se ili ne, ljudski radnici u glavnom gradu kanadske pokrajine Ontario nemaju istu privilegiju. U obavijesti koju je izdala gradska vlada Toronta navodi se da zaposlenici, volonteri i studenti koji rade za grad moraju biti u potpunosti cijepljeni protiv COVID-19.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
provjeri.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button