Zanimljivosti

RODNA IDEOLOGIJA: JE LI NORMALNO DA „BIVŠI“ MUŠKARCI U BORILAČKIM ŠPORTOVIMA TUKU ŽENE?

Tzv. rodna ideologija temelji se na uvođenju dijalektičke razlike između pojma spola, koji je ženski ili muški, čije su razlike upisane u biologiji i koje su, dakle, nepromjenjive, i rodne pripadnosti, ženske ili muške, gdje su razlike, po zagovornicima ove teze, društveno konstruirane, nestabilne i promjenjive.

Pravi cilj rodne ideologije, ispravno primjećuje Marguerite A. Peeters u knjizi „Globalizacija zapadne kulturne revolucije – ključni pojmovi, mehanizmi djelovanja”, razgradnja je ženske i muške specifičnosti koje su upisane u antropološku konfiguraciju muškarca i žene, njihov jedinstveni identitet, žensku ili mušku narav, svaku antropološku datost, a napose ulogu žene kao majke i supruge.

Genderistička ideologija do sada je najsustavniji i najsnažniji udar na zdravi razum koji ima za jasan cilj uništenje obitelji. S obzirom na to da se rodna ideologija direktno suprotstavlja ne samo kršćanskoj antropologiji, nego i zdravome razumu njezina primjena dovodi do vrlo bizarnih situacija.

Primjer je donja objava s naslovom: „Transrodna plivačica pomela je konkurenciju: Bila je brža čak 38 sekundi od drugoplasirane“.

rodna ideologija
Lia Thomas prije dvije godine i sada

Ulazak tzv. transrodnih osoba u šport uništava samu bit natjecanja između muških i muških odnosno ženskih i ženskih natjecatelja/natjecateljica, no ovakve pojave ne izazivaju niti najmanje kritičke reakcije dežurnih mainstream komentatora. Štoviše, takav je video hit! A hit je vjerojatno i kada Fallon Fox, bivši vojnik i MMA borac, postane „žena“ i onda u MMA borbi prebije ženskoga borca?

Nismo vidjeli da su se oko takvih slučajeva oglasile znamenite udruge za prava žena, a naglo su utihnule i fanfare jurišnika Istanbulske konvencije. Štoviše, i neki od hrvatskih „istanbulaca“ – o čemu ćemo obavijestiti javnost – opravdavaju ovakve pojave! Licemjerje ljudskopravaških struktura i tzv. feminističkih udruga upravo u ovakvim slučajevima dolazi najsnažnije do izražaja i pokazuje koliko je im stvarno stalo do prava žena.

Genderistička ideologija predstavlja sumrak zapadne civilizacije i razgolićuje cjelokupno licemjerje dekadentnih zapadnih medijskih i političkih elita.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Vigilare

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button