Izbor uredništva

RAZOTKRIVENE LAŽI FAKTOGRAFA I DR. TRAMPUŽA!

RAZOTKRIVENE LAŽI…Zašto lažu dr.Trampuž i urednik Faktografa Petar Vidov? Na odjelima intenzivne njege leži ih tek šest, zbog raznih uzroka.

‘Laže li njemačko-slovenski infektolog Andrej Trampuž, kojem štangu u zastrašivanju drži Faktograf, posebno njihov glavni stručnjak za epidemiologiju, propali student kroatistike Petar Vidov?’, pita se u, naravno, cenzuriranom Facebook postu matematičar Nenad Bakić.

RAZOTKRIVENE LAŽI FAKTOGRAFA I DR. TRAMPUŽA! www.crodex.net

Da se radi o laži, prilaže dokaze:

“Prekjučer g. Trampuž kaže za Slobodnu Dalmaciju: “U ovom trenutku, u subotu, u Berlinu imamo 30-ak djece, od onih tek rođenih do pet godina života, koji se nalaze na odjelima intenzivne njege na strojnoj ventilaciji (respirator) ili su hospitalizirani s vrlo teškom kliničkom slikom COVID-a 19.”


Međutim, prema današnjem stanju (a slično je bilo i prijašnjih), u Berlinu je svega 6 djece, sve djece, ne one mlađe od 5, na odjelima intenzivne!”, otkriva Bakić te nastavlja:

“Naravno, u nekoj teorijskoj varijanti bi se moglo pomisliti da je među svom djecom naročito puno baš one mlađe od 5, pa recimo da je od tih 6 čak recimo 3 na intenzivnoj, a još 27 ima ‘težu kliničku sliku’. Vrlo nevjerojatno, ali recimo, moguće, kad ne bismo znali sljedeće:

Institut Robert Koch objavljuje podatke o hospitalizacijama, pa tako znamo da je u Berlinu u tjednu do prekjučer 7 dana primljeno u bolnicu vezano uz kovid (dakle, može imati i virus u nosu, jer je primljeno zbog loma noge) 6 djece mlađe od 5 godina. Tjedan dana prije je primljeno 4 djece mlađe od 5, tjedan dana prije 3.


Ukupno je, dakle, u Berlinu u 21 dan primljeno 13 djece mlađe od 5. S obzirom na prosječno trajanje hospitalizacije, potpuno je nemoguće da ih sada ima 30, a pogotovo da su baš svi s teškim kliničkim slikama. Vjerojatnije je da ima negdje 5-10 djece sa svim mogućim kliničkim slikama, neki možda i hospitalizirani zbog drugoga, a našli im virus. Jako je teško doći čak do razumne pretpostavke da ih ima više od 3 do 5′, procjenjuje matematičar Bakić.

RAZOTKRIVENE LAŽI DR. TRAMPUŽA I FAKTOGRAFA!

RAZOTKRIVENE LAŽI FAKTOGRAFA I DR. TRAMPUŽA!  www.crodex.net
dr.Trampuž

Mislim da je krajnje vrijeme da Faktograf raskrinka gospodina Trampuža, kao i svog autora Petra Vidova koji mu drži štangu u dezinformiranju hrvatske javnosti i zastrašivanju. Pišite Faktografu i pitajte ih što misle o ovom postu! Kao i svom uratku koji se tiče Trampuža gdje su meni označili izjavu lažnom samo zato jer sam se usudio propitati da li je istina da će, prema Trampužu, ‘necijepljena djeca vjerojatno napuniti naše odjele intenzivne njege’.

Jako je zanimljivo da Trampuž uporno i agresivno zagovara cijepljenje sve djece u Hrvatskoj, iako jučer i sam direktor Pfizera tvrdi da ova varijanta skoro i ne štiti od omikrona i da zato razvijaju novu varijantu cjepiva. Jako će zanimljivo biti saznati koja je uloga u svemu tome Petra Vidova. Zašto on tako suludim argumetima podržava Trampuža u toj njegovoj akciji?’, pita se Bakić.

Odgovor najvjerojatnije leži u ovom:

SKANDALOZNO! Ovo je zločin! Evo zašto Facebook cenzurira objave o cjepivu! Svakako pročitajte dani PRETHODNI LINK.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button