Domovina

Nakić: Ne dozvolite da vas ideološki zadojena bagra navuče da budete njihovi korisni idioti.

Svojedobno sam bio pod istragom koju je naredio osobno zamjenik glavnog državnog odvjetnika (vidio sam nalog osobno s njegovim potpisom) jer sam se zamjerio tada moćnom lokalnom SDP-ovcu. Taj zamjenik je kasnije postao glavni državni odvjetnik. Kaznena prijava je na kraju morala biti odbačena jer je totalno besmislena, a služila je za zastrašivanje lokalnog medija kojim sam tada upravljao.

Pretrpjeli smo u tjedan dana 4 inspekcijska nadzora, platili ogromne kazne za “nepravilnosti” za koje drugi mediji, lojalni partiji, ne bivaju kažnjeni (npr. ugovor o djelu). Tako da meni osobno izbor Turudića nije bitan. Naučio sam na vlastitoj koži da DORH radi po političkom nalogu, služi za zastrašivanje i političko ucjenjivanje za onoga tko je na vlasti. Tako je bilo i bit će, a ja ako radim pošteno, neće mi moći ništa.

Ovi koji sad šize konkretno zbog Turudića, a nisu šizili ni zbog jednog od njegovih prethodnika, rade to iz političkih razloga. Ne budite naivni, ne dozvolite da vas ideološki zadojena bagra navuče da budete njihovi korisni idioti. Oni ne žele bolju Hrvatsku, oni samo žele preuzeti vlast i postaviti svoje. Ima nešto puno gore od Turudića, a to je Dalija Orešković – žena koja bi oporezivala robote i kažnjavala ljude koji apsolutno ništa nisu učinili, bez dokaza, na riječ Maje Sever i Marka Milića. Takvu državu ne trebamo.

IZVOR:Mario Nakic

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button