DomovinaVideo

VIDEO: Poslušajte ove skandalozne izjave Srbina Milana Borjana koje hrvatski (?) mediji pokušavaju zataškati!!!

Mediji pokušavaju pokvariti dojam velike pobjede i raspisali su se o nekom “jadnom golmanu Milanu, djetetu kolone Srba, izbjeglih traktorima iz Knina”.

Bilo bi interesantno čuti što mediji kao i “uzdrmani športaš Milan” kažu o “ratnoj povijesti” svojeg oca. Koji je razlog zbog kojeg je bježao iz Knina, ubacivši u traktor plijen i Milana, danas diku srpskih delija.

Milan je i prije utakmice podgrijavao netrpeljivost prema Hrvatima. Veličao je tzv. veliku Srbiju, a sebe nazivao Srbinom iz srpske Dalmacije.

On je golman koji u Beogradu, brani za Crvenu Zvezdu, a Kanađanin je samo po svojem statusu u putovnici.

Milanu ne smeta kad navijači njegovog kluba izvjese transparente sadržaja ““18.11.1991. Do novog oslobođenja – Slava svim žrtvama za srpski Vukovar”, “Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija”, “Nož, žica, Srebrenica”.

Za njega je uobičajeni navijački folklor kad tako odurne povike i natpise vidi na vlastitoj tribini.

A hajmo i o razlogu njegovog odlaska iz hrvatske !! Dalmacije.

Ne sumnjam da je istina da je bio na jednom od tih traktora, no bilo bi interesantno doznati zašto ga je otac ondje posjeo i s njim odtanjigao u dragu mu Srbiju.

Bilo bi interesantno Čuti Što “uzdrmani športaš Milan” kaze o “ratnoj povijesti” svojeg oca i razlogu zbog kojeg je bježao iz Knina, ubacivši u traktor plijen i Milana, danas diku srpskih delija.

Borjan je prije utakmice dobio podršku selektora (uvijek u igri Englezi), u stvaranju nesportske i vulgarne netrpeljivosti prema Hrvatskoj.

Zasluženo su pokupili prnje i odtaljigati će se prema Beogradu, Engleskoj i Kanadi, kud koji od njih.

O Borjanovim četničkim provokacijama naime, svi znamo sve, ali se obzirom da je na snazi koalicija SDSS i HDZ, državna televizija drži naloga da ovu istinu valja prešutjeti…

Jer, Borjan, je rekao da se rodio u tzv . krajini, „da to nije Hrvatska

Rekao je da se nije rodio u Hrvatskoj, da je rođen u srpskoj Dalmaciji…“.Ima li nešto logičnije od toga da se na ovu provokaciju reagira.

I tu je samo srce prevare Plenkovićeve Hrvatske

I te famozne koalicije koja ne smjera samo „afirmaciji prava nacionalnih manjina“ kako papagajski Plenković ističe, nego potpunom negiranju samog sadržaja hrvatstva, o čemu god se radilo! Naime, nema nikakve dvojbe da je sjajno informirani novinar HTV-a Ferlin znao o čemu kada mu je Joško Jeličić skrenuo pažnju na ove sporne izjave.

Joško Jeličić govori u poluvremenu te da je čuo što je kanadski golman srpskog podrijetla Borjan danima prije utakmice izgovorio!

Nema dvojbe da on zna da Borjan veliča tzv. krajinu! Ali, Ferlin, plenkovićevski šuti o tome, kao što Plenković šuti o otetim vukovarskim adama ili o tome da Slovenci drže u svojim rukama Svetu Geru.. Ili o tome da Srbi nisu platili kunu ratne odštete….

SPORNU REČENICU, KOJU JE OVAJ VELIKI SRBIN IZGOVORIO, POSLUŠAJTE OD 3:20 MINUTE:

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button