Košarka

“Hezonja: Vrhunski Košarkaš I Osvetnik Ustaša”.

U epskoj pobjedi nad begogradskim crvenim pentagramom, Hezonja je postao neosporni junak susreta, osvajajući srca navijača Reala i proglašavajući ga MVP-om

Tisuće Srba urlalo u Beogradu Hezonji da je “pi*ka” Ustaška, on razbio svih tisuću četnika na terenu i natrpao im žvaljava usta s brdo koševa i postao u sred Srbije najbolji igrač susreta Real Madrida i beogradskog crvenog pentagrama (CP 58-72 RM).

U sred Srbije, tisuće Srba svjedočile su brutalnom sportskom obračunu između Hezonje i četničkih urlajućih horda. Hezonja, poput istinskog ratnika i časnog Ustašu, nije samo razbio protivnike na terenu već im je i poslao snažnu poruku koja će odzvanjati dugo.

U epskoj pobjedi nad beogradskim crvenim pentagramom, Hezonja je postao neosporni junak susreta, osvajajući srca navijača Reala i proglašavajući ga MVP-om. Njegovih 17 koševa i deset skokova ne samo da su demoralizirali četničke vucibatine, već su ih natjerali na bijedni bijeg iz dvorane, pogođene poput tenkova u oluji ’91.

Četnički navijači, obuzeti bijesom poraza, nisu mogli podnijeti teret povijesnog ponavljanja. Njihovi domovi su postali poprište njihove frustracije, dok su prebijali svoje bližnje i gay ljubavnike u očajničkom pokušaju suočavanja s gorkom stvarnošću – Hezonja i Ustaše nisu samo košarkaška trauma, već su postali simbol pobjede nad njihovom terorističkom prošlošću i nesposobnom sadašnjost.

Izvor: Robert Špehar

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button