KošarkaSvijet

NBA ZVIJEZDA NAPOKON OBJASNILA ZAŠTO SE NE ŽELI CIJEPITI: “Ne radi se o novcu…

NBA zvijezda Kyrie Irving se odbio cijepiti protiv koronavirusa što ga je na kraju koštalo ogromne količine novaca i angažmana u Brooklyn Netsima. Iz kluba su nedavno poručili da ne računaju na Irvinga, a nije dugo trebalo čekati ni njegovu reakciju.

“Kyrie je donio osobnu odluku i poštujemo njegovo pravo na izbor. Trenutno ga njegov izbor sprječava u tome da bude PUNOPRAVNI ČLAN EKIPE, a nećemo dozvoliti nikome da u timu sudjeluje djelomično. Odlučili smo da neće trenirati s nama ni igrati za nas dok ne bude punopravni dio momčadi”, rekao je generalni menadžer Netsa Sean Marks.

Irving je ubrzo iznio svoje mišljenje o cijeloj situaciji i obrazložio svoje postupke

NBA ZVIJEZDA NAPOKON OBJASNILA ZAŠTO SE NE ŽELI CIJEPITI
www.crodex.net

“Radim ono što je najbolje za mene, a ako je to razlog da me se demonizira i ako ću snositi posljedice zbog toga, u redu. Ne želim se odreći svoje strasti, ljubavi i sna zbog ovoga”, rekao je Irving koji će zbog propuštanja dobrog dijela utakmica u novoj sezoni izgubiti oko 17 milijuna dolara:

“Pa što? Ne radi se o novcu i nikad se nije o njemu ni radilo. Radi se o izboru onog što je najbolje za sebe. Mislite li da želim izgubiti novac? Ponovit ću još jednom. Ne radi se o Netsima, organizaciji, NBA-u ili politici. Tu se radi o slobodi izbora”, rekao je Irving.

Inače, Irving se ne protivi cjepivu niti nagovara druge da to ne učine, a izrazio je i zahvalnost liječnicima, no osobno se ne želi cijepiti.

“Neću se umiroviti i povući iz igre na ovakav način. Puno toga se još morati napraviti i puno je mladih koje treba inspirirati. Znam da žele biti bolji od mene”, zaključio je Irving s porukom da ovo nije kraj.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button