Domovina

Nenad Bakić zgrožen dvojicom jalovih fizičara koji su savjesne roditelje nazvali fašistima

Nenad Bakić reagirao je na pisanje dvojice fizičara koji su roditelje koji ne žele cijepiti svoju djecu usporedili s fašistima.

“Novo dno oštromjeraške propagande, fanatika cijepljenja tuđe djece. Na današnji dan kad se sjećamo žrtava Holokausta, oni to koriste da optuže 99% građana Hrvatske koji misle suprotno od njih, čiju djecu žele cijepiti, ali ti roditelji to ne žele – usprkos njihovoj fanatičnoj propagandi – da su kao Nacisti.

Može li niže?Dva jalova znanstvenika, fanatično, ali patetično (jer nisu uspjeli proizvesti nikakav doprinos, analizu) angažirana kao oštromjeraši, vejrojatno iz frustriranosti svojom jalovošću posežu za ovime – ali previše je!

Ovo zaista zaslužuje da se njihovi poslodavci Institut Ruđer Bošković i Institut za fiziku Sveučilišta ograde od njih”, ističe Bakić.

Bakić je reagirao na ovaj ost Antonija Šibera s Instituta za fiziku.

“Zadnjih dana također slušamo neprestano huškanje na “oštromjeraše” i “vaks-fanatike” koji navodno žele otimati nečiju djecu.

Slika prikazuje mobilizacijski propagandni plakat iz fašističke Italije koji sugerira da židovi, komunisti i masoni žele zlo talijanskoj djeci”, napisao je Šiber, a Saša Ceci je spremno podijelio post.

“Nikad nećete pogoditi tko su im bili uzori”, naisao je Ceci.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button