Tenis

Marin Miletić progovorio o nepravdi KORONA KARTELA nad Novakom Đokovićem!

Ekipa korona kartela i pandemijske mafije vrši neviđenih pritisak nad Novakom Đokovićem, te ne dopuštaju najboljem svjetskom tenisaču da dođe u SAD jer nije cijepljen?

NEPRAVDA KORONA KARTELA nad Novakom Đokovićem.

NAPOMENA: molim botove i ljude koji uopće ne kuže što radim da mi se ne kače na post i ne ulaze u druge teme. Ovdje je riječ sada JEDINO o pandemijskoj mafiji. Hvala puno.

Imate pregršt neta oko sebe gdje slobodno pljuckajte i vrijeđajte sve i istovarajte tone mržnje. Mene se prođite.

Novak Đoković se i službeno povukao s Indian Wellsa, priopćili su organizatori turnira te također istaknuli kako je zahtjev svjetskog tenisača za izuzeće od cjepiva protiv COVID-19 za ulazak u SAD “vrlo vjerojatno” propao.

Dakle, Lancet najugledniji znanstveni medicinski časopis objavi meta studiju u kojoj znanstvenici dokazuju da preboljeli se nikada nisu trebali cijepiti jer im je imunitet dugotrajniji, snažniji i kvalitetniji od ovih drugih.

Pfizer službeno u Bruxellesu prizna pred Odborom za zdravstvo da NIKADA nisu radili nikakva istraživanja o sprječavanju širenja virusa kod cijepljenih.

Bill Gates izjavljuje po mainstream medijima kako je smrtnost covida na razini gripe za stare i ugrožene, a mi znamo da je za mlade, zdrave građane – još tisuću puta manja.

I sada ta ekipa korona kartela i pandemijske mafije ne dopušta najboljem svjetskom tenisaču da dođe u SAD jer nije cijepljen?

Koja smijurija od politike, koji jadnici od globističkih centara moći! Sherajte ovo.

Vječiti student iz ministarstva istine aka Faktografa će se potruditi da ograniči pristup. Hvala vam svima što me pratite i što ste stisnuli “follow”, što više ovdje rastemo – više ljudi zahvaćamo istinom.

Izvor: Marin Miletić

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button