Tenis

HRVATSKA JE U POLUFINALU DAVIS CUPA !!

MARIN ČILIĆ NAM DONOSI 2-0 !!! KAKVA DRAMA!

Novi uspjeh za našu fantastičnu Davis Cup reprezentaciju! Ponovo nas čine ponosim i vode prema samoj završnici Davos Cupa, ponovo!

Senzacionalna Hrvatska prvi je put u povijesti pobijedila najbolju tenisku reprezentaciju u 21.stoljeću i plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva!!

Nakon pobjede Ćorića protiv R. Bautiste Aguta, posao je završio i plasman u polufinale donio nam je tko drugi, nego veliki Marin Čilić!

Težak meč, izgubljen prvi set uz dosta neprisiljenih pogrešaka, ali nema predaje, te Marin uz preokret i tri seta slavi pobjedu protiv P. Carrena Buste, 13. tenisača svijeta!

Marin je u trećem setu imao 2 puta break prednosti, ali na kraju je sve moralo u tie-break… tamo Busta ima 1-4, Marin to vraća, na 5-5 igra fantastičan poen, a onda i koristi prvu meč loptu!

Marin je muku mučio sa dvostrukim servis pogreškama, imao ih je čak 15… ali i bez obzira na to uspio je izvući pobjedu, iako je to moglo i puno lakše… također, treba pohvaliti i 20 as udaraca Marina.

Naši u polufinalu idu na Australiju, koja nastupa u sastavu De Minaur, Kokkinakis, Ebden, Purcell, Thompson. Naši će i u taj meč ući sa ulogom blagih favorita..

KAKVA EKIPA, KAKAV PONOS! HVALA VAM!

Davis Cup:

B. Ćorić – R. Bautista Agut 6-4, 7-6(4)!

M. Čilić – P. Carreno Busta 5-7, 6-3, 7-6(5)!!!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button