Tenis

Marin Čilić operirao koljeno, neko vrijeme bit će izvan terena

Marin Čilić mnoge je zabrinuo svojom novogodišnjom porukom, onom kada je najavio da neće sudjelovati na prvom Grand Slam turniru sezone u Melbourneu.

Australian Open traje, favoriti polagano ispadaju s turnira, a Čilić je prije početka turnira obznanio da ima problem s koljenom. Tada još nije najavio da će na operaciju, ali ona je, kako se čini, ipak bila neizbježna.

Čilić se tako ovoga popodneva javio putem svojih društvenih mreža, gdje je fanove obavijestio da je operacija uspješno obavljena:

”Nekoliko je ovo izazovnih tjedana za početak 2023. godine. Nakon konzultacije s nekolicinom specijalista, donio sam tešku odluku i obavio operativni zahvat na koljenu, koji se činio najboljom opcijom za dugoročno popravljanje ozljede. Hvala Bogu, sve je prošlo u redu kao što smo se nadali – napisao je Čilić.

Imao je još jednu poruku…

– Nažalost, ovo znači da ću neko vrijeme provesti izvan terena, ali s druge strane, imat ću više vremena kod kuće s mojom obitelji. Osjećam se pozitivno i ne mogu dočekati da se vratim natrag na teren. No, sada je sav moj fokus usmjeren na odmor i oporavak. Hvala vam svima na lijepim željama, jedva čekam vidjeti vas na Touru ‘- napisao je Čilić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button