Domovina

LAUC: Uzrokovati nečiju smrt zbog profita ne može se podvesti pod kategoriju “nismo znali”.

Cijepljenje zdrave djece i mladih, kao i onih koji su prethodno preboljeli covid bilo je motivirano isključivo profitom. Uzrokovati nečiju smrt zbog profita ne može se podvesti pod kategoriju “nismo znali”.

Kada sam polovinom 2021. godine počeo upozoravati da cjepiva protiv covida nisu baš toliko sigurna koliko su to propagandne poruke prikazivale, lobisti industrije pandemije su me proglasili “herojem antivaksera”.

Nisu me mogli proglasiti antivakserom, jer ja stalno podržavam cijepljenje i pravi antivakseri me nikako ne vole, pa su izmislili tu novu kategoriju “heroj antivaksera”.

Nažalost agresivna marketinška kampanja prevarila je i dio znanstvene zajednice, pa su primjerice i neki naši elitni fakulteti potpuno bespotrebno uveli covid-potvrde kao način prisile studenata na cijepljenje.

Cijepljenje zdrave djece i mladih, kao i onih koji su prethodno preboljeli covid bilo je motivirano isključivo profitom. Nažalost, neka zdrava djeca i mladi su za to platili jako veliku cijenu, a sada kada su profiti presušili, informacije o tome se polako pojavljuju i u ozbiljnoj znanstvenoj literaturi.

Uzrokovati nečiju smrt zbog profita ne može se podvesti pod kategoriju “nismo znali”. “Udruživanje u zločinačku organizaciju radi ostvarivanje nepripadajuće dobiti” je puno bolji opis za ono što se dogodilo i nadam se da će u institucijama barem neke od zemalja na svijetu biti dovoljno snage da se to ozbiljno istraži.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button