Domovina

POČINJE LI MASOVNO CIJEPLJENJE DJECE PROTIV COVIDA?

O, da, čini se, čeka nas masovno cijepljenje djece. Nažalost… Bez ikakvog razmišljanja, da li je veći rizik od koristi cijepljenja za djecu. Bitno je samo cijepiti djecu… Ostalo, moguće teže nuspojave, čak i smrt djece, ma koga to briga. Ministra cijepljenja, Vili Beroša, i “Stožeraše Oštromjeraše” zasigurno ne. Oni su svoj cilj postigli. No, može li cilj opravdati sredstvo?

Zasada, neće biti masovnog cijepljenja po školama, ali ako je u jednom razredu više od 70 posto zainteresiranih za cijepljenje, u tom slučaju doći će liječnik i cijepiti će djecu. Ali, to je sada tako, ali vrlo brzo očekujte da nas doista čeka masovno cijepljenje djece. Mišljenje stručnjaka je da za “imunitet krda” treba cijepiti i djecu.

Pojedinačno se u Hrvatskoj do sada cijepilo prvom dozom nešto manje od 15 000 djece do 18 godina, a objema njih oko 10 000. (?!?)

Cijepljenje mlađe djece i tinejdžera protiv COVID-a: što do sada znamo?

 Zbog COVID -19 infekcije u 2021. hospitalizirana su 532 djeteta do 17 godina od čega u zadnjih mjesec dana 102 djeteta. Dobro, uredu, a koliki je to zapravo postopak u odnosu na ukupan broj djece do 17 godina?

 U zapadnoeuropskim zemljama, a posebno u SAD-u i Izraelu, cijepilo se daleko više djece nego u Hrvatskoj. Ono što je izazvalo zabrinutost bili su slučajevi upale srčanog mišića (miokarditisa) nakon cijepljenja mRNA cjepivom, i to češće kod dječaka. Taj je rizik uvršten i u podatke o Pfizerovom i Moderninom cjepivu.

Pripremite se kreće ofenziva cijepljenja djece. Ravnateljica Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) Rochelle Valeski odobrila je cijepljenje djece uzrasta od 5 do 11 godina Pfizer/BioNTech Covid-19 cjepivom. Pod krinkom odgovornosti Valenski je izjavila: “Naša je stalna odgovornost uvjeriti što više ljudi da se cijepi i time bude zaštićeno od Covida-19“.

Koliko je samo djece umrlo nakon cjepiva. A o tome, naravno, nitko ne izvještava. Istina se zataškava. Jedan od zadnjih primjera je dijete (12) iz okruga Cuxhaven na sjeveru Njemačke koje je umrlo dva dana nakon cijepljenja i to nakon što je dobilo drugu dozu cjepiva tvrtke Biontech/Pfizer.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button