SportTenis

Novo čudo u Međugorju! Predstavljamo impresivni Dodig Tennis Center

Dodig Tennis Center (DTC) uskoro u Međugorju otvara svoja vrata kao revolucionarni sportski kompleks od 25.000 m² koji će promijeniti pejzaž tenisa u Hercegovini, ali u ovom dijelu Europe.

Ovaj projekt, vođen ambicijom braće Dodig – Ivana, Željka i Mladena-Miše, teži postati simbol inovacije, strasti prema tenisu i posvećenosti izvrsnosti.

U srcu Međugorja, već poznatog vjerskog i turističkog središta Hercegovine, Dodig Tennis Center dodatno obogaćuje ponudu regije. Sa svojom jedinstvenom kombinacijom vrhunskog tenisa, luksuznog iskustva i raznovrsnih sadržaja, DTC predstavlja destinaciju koja će privući ljubitelje tenisa i turiste iz cijelog svijeta.

Dodig Tennis Center postat će znakom uspjeha Ivana Dodiga i međugorskih sportaša kao i središte budućnosti tenisa.

Dodig Tennis Center nudi šest modernih teniskih terena opremljenih najsuvremenijom opremom. Pet terena je s tvrdom podlogom, od kojih je jedan Central Court, te jedan teren sa zemljanom podlogom. DTC će imati i četiri padel terena koji pružaju nevjerojatno iskustvo ljubiteljima ovog sve popularnijeg dinamičnog sporta. U planu je i natkrivanje terena kako bi se omogućila cjelogodišnja upotreba i organizacija profesionalnih natjecanja.

Glavni središnji teren – Central Court, srce Dodig Tennis Centra, dizajniran je kao mjesto gdje će se rađati nove legende tenisa. S ovom suvremeno opremljenom arenom od 1.200 m², koja nudi spektakularan pogled na igru s 2.000 sjedećih mjesta, DTC obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Dodig Tennis Center nije samo sportski kompleks, već vizionarski projekt braće Dodig koji teži postati epicentar teniskog svijeta u ovom dijelu Europe i globalno prepoznato odredište za sve ljubitelje tenisa. Sa sedam Grand Slam naslova, srebrnom medaljom na Olimpijskim igrama, osvajanjem Davis Cupa te brojnim drugim uspjesima, Ivan Dodig i njegova obitelj postavljaju temelje za budući uspjeh centra.

Njihova ambicija je postati sinonim za izvrsnost, inovaciju i nezaboravno iskustvo. DTC želi postati jedan od najpoželjnijih i prepoznatljivijih brendova u globalnoj teniskoj zajednici. Sa strašću, posvećenošću i vizijom, Dodig Tennis Center je mjesto gdje se ostvaruju snovi mladih tenisača, prvaci rađaju, a svaki trenutak svakog gosta pretvara se u posebno iskustvo.

Posjetite službenu mrežnu stranicu DodigTennisCenter.com za više informacija i pratite nas na društvenim mrežama – FacebookInstagramX i YouTube.

Izvor:jabuka.tv

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button