Domovina

Fra Mario Knezović: Vlast i mediji su se udružili u linču na biskupe…

NAPADAJU BISKUPE! POSTOM I MOLITVOM IH ZAŠTITIMO! Nevjerojatne udare, prozivke i napade trpe hrvatski biskupi od trenutka Izjave da cijepljenje mora ostati na razini dobrovoljnosti i bez ucjena. Ovo nas poziva fra Mario Knezović u svojoj novoj objavi na društvenim mrežama. Objavu DONOSIMO u cijelosti:

Salve napisa idu tako daleko pa pišu kako su biskupi donijeli nekršćansku odluku. Dakle, sad imamo i neki medijski stožer koji procjenjuje tko je kršćanin. Po tom medijskome stožeru biskupi nisu kršćani. Biskupi nisu donijeli odluku po njihovim očekivanjima i odmah su nekršćani.

Čudne li i opake logike. Vlast i mediji su se udružili u linču. Jedino predsjednik Milanović reče da su biskupi donijeli razboritu odluku i da mjere trebaju biti bez prisile.

NEKI LIJEČNICI kao pozivaju biskupe na Covid odjele kako bi u oči gledali bolesnike.

HUBOL: pad broja presađenih organa je posljedica lošeg vođenja zdravstvenog  sustava – narod.hr
HUBOL

Ja pozivam te liječnike da meni dođu i vide koliko je mladih i odraslih psihički oboljelo zbog besmislenih mjera! Neka i njih gledaju u oči. Srećom imaju i oni DRUGI LIJEČNICI koji će uskoro izići s izjavom i istinom, a nisu dio pandemijskoga marketinga.

POZIVAM vjernike da danom posta (neki dan do subote) i molitvom krunice stanu u zaštitu naših biskupa i svećenika. Naše oružje je u molitvi i postu!!!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button