Svijet

Mislite kako će nas to nekim čudom mimoići, da će nas ovog poštedjeti?

Programi rodnih studija sigurno neće nikad ući u naše obrazovne institucije!” Tako razmišljaju ljudi. Ako tako mislite dobro pogledajte video prilog iz Kanade gdje su već prilagodili udžbenike.

U Ujedinjenom Kraljevstvu svjedočimo slučaju gdje IZZY Montague, majka četverogodišnjeg djeteta, tuži školu svog sina jer ga prisilila na sudjelovanje u LGBT paradi bez njezina pristanka.

Ravnatelj školeje kazao Montague da njezin sin ne može odustati od odlaska na homoseksualnu povorku unatoč njezinim čvrstim kršćanskim uvjerenjima

Slučaj se odnosi se na događaj u lipnju 2018. u osnovnoj školi Heavers Farm u južnom Norwoodu. Ravnatelj škole navodno je kazao Montague da njezin sin ne može odustati od odlaska na homoseksualnu povorku. I to unatoč njezinim čvrstim kršćanskim uvjerenjima.

Majka traži pravni postupak protiv škole na temelju izravne i neizravne diskriminacije, viktimizacije i kršenja zakonske obveze prema Zakonu o obrazovanju iz 1996. i Zakonu o ljudskim pravima iz 1998.

Međutim, kada je gospođa Montague odgovorila na pismo tražeći dopuštenje da ispriča svog sina od sudjelovanja na tome, zbog straha da će biti “uključen u javno iskazivanje privrženosti stavovima koje ona ne prihvaća”, škola je odbila.

Predsjedavajući sudac opisao je gospođu Montague i njezinog supruga kao “pobožne nanovo rođene kršćane. Izjavio je da je tužiteljevo uvjerenje da se homoseksualnost “smatra najtežim od smrtnih grijeha”.

Gospođu Montague tijekom saslušanja podržava Kršćanski pravni centar, a ročište se nastavlja.

Zastrašujući primjer LGTB propagande u Kanadi

Rodna ideologija je dio ukupne neoliberalne ideologije čiji je cilj stvaranje kontroliranog kaosa u najvažnijim segmentima života ljudi.

Ukidanje spolova i uvođenje osobe A, osobe B ili nešto treće je za njih sasvim normalno.

Programi rodnih studija sigurno neće nikad ući u naše obrazovne institucije!” Tako razmišljaju ljudi. Ako tako mislite dobro pogledajte video prilog iz Kanade gdje su već prilagodili udžbenike.

A što će biti kod nas kad se budu tiskali novi udžbenici?

Zar mislite kako je Andrej Plenković drukčiji od kanadskog premijera Trudeaua. Sve je to proizvod iste kuhinje i istih ljudi koji pod svaku cijenu žele uništiti kršćanskiu civilizaciju.

Plenković je učinio sve kako bi se u hrvatskoj ratificirala Istanbulska konvencija i uspio je u tome. Sada se čeka idući korak.

Mislite da će nas to nekim čudom mimoići, da će nas ovog poštedjeti?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button