Domovina

Testiranje djece: Mora se potrošiti 3 milijuna komada testera kako bi se udovoljilo korona profiterima

Škole dijele testove za djecu, a roditelji su na iglama jer od ponedjeljka bi oni trebali obavljati testiranje svoje djece. Sada više nije bitno da to bude licencirana ambulanta, obiteljski liječnik ili netko u ljekarni.

Sada može i needucirani roditelj koji bi trebao svome djetetu kopati po nosu štapićem za koji je dokazano da na vrhu ima kemijski opasne supstance i da je upitno u kakvim je higijenskim uvjetima zapakiran obzirom na video uratke koji kruže internetom. Capakova zamjenica Pavić-Šimetin, koja uvijek izgleda zbunjenija čak i od djece, kaže danas da će takvo testiranje biti “15 radosnih minuta”.

Prema informacijama s terena značajan je broj roditelja koji to odbijaju jer su njihova djeca zdrava i ne vide razlog da djeci potencijalno oštećuju sluznice, ili unose bakterije i slično. Nema potrebe ništa posebno objašnjavati jer je u ove dvije godine znanstveno i iskustveno dokazano da su djeca najmanje ugrožena skupina i da im to jednostavno nije potrebno.

No, ovdje nije riječ o primarnoj namjeri zaštite djece već da se potroši tri milijuna komada testera kako bi se udovoljilo korona profiterima. Samo je pitanje dana kada će netko proučiti financijske izvještaje za 2020 i 2021.g. određenih privatnih zdravstvenih ustanova za koje se pretpostavlja da su povezane s vladajućom politikom, pa će se moći vidjeti eksplozivan rast njihovih bilanci.

Roditelji su na mukama, što da rade u ponedjeljak. Dragi roditelji, sve vam je poznato i vi ste dogovorni za svoju djecu i njihovo zdravlje. Ovaj virus je u toj mjeri oslabio mutiranjem u manje opasne sojeve da je to svima poznato. Zamislite da su prijašnjih godina, pojavom obične gripe, škole tražile da djecu testirate doma štapićima? Rekli biste im odmah da je to ludo. Što ćete sada odgovoriti?

Usput, oni neće stati na tome i ovo se može smatrati treningom, psihološkom pripremom i uvježbavanjem pokornosti za svoj krajnji cilj – cijepljenje. Proteklih mjeseci smo slušali vrhunske stručnjake koji su vam rekli sve što trebate znati. Na nama je da izravno zaštitimo svoju djecu.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button