Zanimljivosti

I Bill Gates priznao: Cjepiva ne sprječavaju zarazu, slabo štite od novih varijanti i vrlo kratko traju

Pitamo se što bi bilo da je ovo izrekao netko drugi, a ne Bill Gates. Možda bi došlo do cenzure društvenih medija zbog širenja “dezinformacija o cjepivu”. Ali ovdje se radi o Billu Gatesu, osobi koja je od početka bila najaktivnije preko tzv. ”mainstream” medija globalno uključena u pristup pandemiji COVID-19.

Što je rekao Bill Gates u Australiji?

U dugačkom intervjuu Kontroverzni milijarder i globalist Bill Gates, zapravo je rekao da cjepiva protiv Covid-19 ne djeluju onako kako se prezentiralo javnosti na početku. Bolje reći onako kako se to globalno prikazivalo u cijeloj Europskoj Uniji, zapadnom svijetu, pa i šire. Ovo je Gates izrekao tijekom rasprave na institutu Lowy u Sydneyu u Australiji.

Bill Gates: Cjepiva su problematična

“Također moramo riješiti tri problema [mRNA] cjepiva”, započeo je Gates. “Sadašnja cjepiva ne blokiraju infekciju. Nisu ‘široka’, tako da kada se pojave nove varijante gube zaštitu, i imaju vrlo kratko djelovanje, posebno kod starih ljudi.”

Podsjetimo se da su mnogi ljudi, pa i iz znanstvenih krugova, bili napadani i cenzurirani kada su kod sličnih izjava o cjepivima. U Hrvatskoj ističemo, npr. prof. Krešimira Pavelića i prof. Gordana Lauca koji su dali veliki doprinos pluralnom znanstvenom dijalogu u svezi cjepiva. Zbog toga su bili česta meta napada medija, cenzura društvenih mreža, pa čak i napada potpuno medicinski i znanstveno nekompetentnih osoba u javnosti.

Milijarder Bill Gates upozorio je Australiju da se pripremi za sljedeću pandemiju, koju bi mogao uzrokovati čovjek i koja bi mogla biti mnogo brutalnija, piše canadatoday.news

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
narod.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button