Ljepota i zdravlje

Primjer Švedske: jasno da su razne „mjere“ uzrokovale smrt tisuća ljudi

Sve gluposti koje radimo u životu većinom na kraju dođu na naplatu. Razne zabrane, ograničenja i druge „mjere“ koje su razne države poduzimale u pandemiji uglavnom su bile gluposti iz „kuhinje“ kineske komunističke partije i lobista pandemijske mafije, objavljuje na društvenim mrežama Gordan Lauc.

U Europi se Švedska najuspješnije oduprijela pandemijskom marketingu i unatoč tome što su ih doslovno gadili po svim medijima suvereno je provodila „klasični“ epidemiološki pristup suzbijanju širenja virusa bez novih izmišljotina koje su uvedene u ovoj pandemiji.

Kada pogledamo konačni rezultat i usporedimo višak smrtnosti u Švedskoj i susjednim zemljama, potpuno je jasno da su razne „mjere“ uzrokovale smrt tisuća ljudi. U isto vrijeme Švedska je sustavno provodila politiku cijepljenja, tako da činjenica da u Švedskoj danas ne vidimo višak smrtnosti, a vidimo vrlo značajne viškove smrtnosti u Norveškoj, Finskoj i Danskoj, potvrđuje da su upravo „mjere“, a ne cijepljenje temeljni razlog za višak smrtnosti.

Cjepiva su se nažalost pokazala neučinkovitim, no priče o tome da su uzrokovala „pomor“ nisu utemeljene.

Stres je nešto najgore što možemo učiniti za naše zdravlje, a sve „mjere“ značajno podižu razinu stresa. Nažalost, kada „mjerama“ izludite ljude kao rezultat dobijete to da ljudi umiru… To je danas potpuno jasno, a oni koji govore suprotno najvjerojatnije su plaćeni lobisti pandemijske mafije i treba ih suočiti s tužbama za neopravdano širenje straha i panike.

Ako je širenje straha od potresa razlog za krivičnu prijavu i pritvor, širenje pretjeranog straha od virusa također mora biti sankcionirano na isti način. Nadam se da ćemo uskoro u Hrvatskoj imati prvi primjer učinkovitosti pravne države u suzbijanju širenja straha koje financiraju koronaprofiteri.

Izvor:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button