Domovina

Klaić:”Index nije režimski medij, nego nešto puno gore od toga – oni su medij duboke države.”

Index je dio jedne globalne manipulacije koja se koristi uvijek iz određenih ciljeva.

Ako je nešto pozitivno u dolasku ove plandemije i sustavnog namjernog uništavanja distribucijskih lanaca i svjetske ekonomije, to je da sad jasno vidimo tko je na strani istine, a tko na strani zločinaca i manipulatora.

Pritom se jedan medij posebno ističe – Index.hr. Takva razina laži, manipulacija i očitog sprovođenja agende se zbilja rijetko viđa… piše Danijel Klaić za portal logično.com.

ŠTO JE INDEX.HR

Da se razumijemo, Index nije klasični režimski medij, oni pišu i protiv HDZa i protiv SDPa kad su bili na vlasti. Index je često smjenjivao ministre ”otkrivajući razne afere” iako se većinom tu radilo o namještenim aferama. Poznata je glasina o bivšem ministru zdravstva Milanu Kujundžiću koji je smijenjen u siječnju 2020, točno prije početka plandemije. Navodno je pokazao poštenje i odbio sudjelovati u plandemijskoj prevari – stoga mu je namještena afera, a na njegovo mjesto postavljen je Vili Beroš – čovjek koji mora raditi kako mu se kaže, jer je navodno ucijenjen kaznenom prijavom za zlostavljanje djeteta, koja navodno čeka u ladicama Državnog Odvjetništva. Ali to su naravno, samo „teorije zavjere“, vratimo se mi na famozni Index.

Ne, Index nije režimski medij, nego nešto puno gore od toga – oni su medij duboke države. To je ona “globalna kabala” koja svoja središta ima u organizacijama kao što su Svjetski Ekonomski Forum, Europska Komisija, raznim globalističkim organizacijama i „think tankovima“.

Drugim riječima, to su oni manipulatori koji organiziraju ovu plandemiju i sve ono što uz to ide. Ti manipulatori funkcioniraju po principu da u svakoj državi ovladaju najčitanijim i najgledanijim medijima i onda kroz njih guraju svoju agendu. A Index je u Hrvatskoj još uvijek, nažalost, najčitaniji medij.

MENTALNI SKLOP INDEXAŠA

Inteligentnom čovjeku nije lako ući u mentalni sklop Indexovog novinara, ali pokušajmo. U tom mentalnom sklopu sve što dolazi od nekog mainstream znanstvenog instituta ili političke organizacija, za te ljude predstavlja apsolutnu istinu, nešto poput Biblije kršćanima, ili svete krave Hindusima. U njihovom svijetu Europska Unija je raj za život, Amerika je ideal kojemu moramo težiti, Izrael je uzorna demokracija, a Rusi su zli i krivi su za sve.

Farmaceutska industrija se sastoji od filantropa i anđela koje nije briga za profit, a Bill Gates je najveći svjetski autoritet za zdravlje, za klimu i sve ostalo. Cjepiva su eliksir života, vrelo mladosti, najveće dostignuće civilizacije, i trebamo se cijepiti svake godine po nekoliko puta, a najbolje bi bilo jednom mjesečno ili možda na tjednoj bazi da si „ubrizgavamo zdravlje“. To je otprilike to. Sarkastično, ali ne daleko od istine.

Sve drugo što ima i najmanju natruhu alternativnog, npr. ako vjerujete da postoji vanzemaljski život, ili možda vjerujete u ljekovitost nekih biljaka, ti ljudi će vas proglasiti ludim ravnozemljašem koji ne vjeruje u znanost (njihovu doktrinu) i ismijavati. A ako se pak usudite propitivati cjepiva ili profite farmaceutske industrije, e onda će vas Index ne samo ismijavati nego i proglasiti opasnim za društvo.

NENAD JARIĆ DAUENHAUER

U tom bolesnom mentalnom sklopu posebno se ističe jedan novinar, Nenad Jurić Dauenhauer, bivši pripadnik pokreta Hare-Krishna, čiji je najveći literarni doseg, objavljivanje indijske kuharice koju je posvetio „voljenom Harikeša Swami Višnupadu“. Laži i manipulacije tog „novinara“ sam još davno razotkrio i ogolio u ovom tekstu. piše Danijel Klaić.

Cijeli ovaj odličan članak pročitajte na portalu logicno.com .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button