Domovina

Treba li zabraniti partizanski dernek u Kumrovcu?

”Gdje je hrvatska vlada koja je davno trebala, akceptirajući sve rezolucije o komunističkim zločinima, donijeti zakonska rješenja? Npr Lex Tito… Vlada nema vremena baviti se ovim “problemčićima” ili je na tragu izdajničke, antihrvatske politike kad su u pitanju monstruozni komunistički zločini za koje je odgovoran kumrovečki kmet Josip Broz Tito?”, komentirao je svojevremeno bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na Facebooku održani tzv. Dan mladosti u Kumrovcu.

Karamarko: Zagorski Disneyland

”Kumrovec danas, dva dana nakon rođendana jednog od najvećih svjetskih zločinaca Josipa Broza Tita. Hm, mali hendikep – i ja sam rođen na taj dan i pokojni Miro Tuđman (preživio sam nekako)…

Kažu da je bilo nekoliko tisuća ljudi iz cijele Jugoslavije, adekvatne ikonografije i odgovarajućih maligana. Bunika je odradila svoje.

Gledam face i čitam govore…

Ako spomenem riječ infantilnost, napast će me, s pravom, zaštitnici hendikepiranih. Zato bih radije progovorio o zločinačkoj, nečovječnoj, antihrvatskoj organizaciji nimalo bezazlene pozadine. Poslušati govor načelnika Kumrovca, župana Krapinsko-zagorske županije ili notornog Habulina, ugođaj je dostojan nekakvog Disneylanda. Koga vi drugovi podcjenjujete i pravite blesavim?

No, nisu oni krivi. Njima, tako okljaštrenima je dopušteno da rade to što rade.

Gdje je hrvatska vlada koja je davno trebala, akceptirajući sve rezolucije o komunističkim zločinima, donijeti zakonska rješenja? Npr Lex Tito… Vlada nema vremena baviti se ovim “problemčićima” ili je na tragu izdajničke, antihrvatske politike kad su u pitanju monstruozni komunistički zločini za koje je odgovoran kumrovečki kmet Josip Broz Tito?
No, ničija nije do zore…”, napisao je svojevremeno Karamarko na Facebooku.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button