DomovinaVideo

U Velikoj Gorici nastupa Miroslav Ilić koji je pjevao četničke pjesme i…

Na SRC-u Udarnik u Velikoj Gorici, točnije na igralištu obližnjeg NK Kurilovec, u utorak, 21. lipnja, održat će koncert pjevač iz Srbije Miroslav Ilić. On je izvođač tzv. narodne i folk glazbe.

Ilićevo veličanje jednog od najvećih zločinaca Europe – Draže Mihailovića

Snimka zaslona

U javnosti o tome šuti i Miroslava Ilića se nastoji prikazati kao pjevača ‘ljubavnih narodnih pjesama’.

Te su pjesme poznatije kao ‘narodnjaci.

Od javnosti se nastoji prešutjeti ili čak sakriti da je Miroslav Ilić u svojim pjesmama veličao koljača i zločinca, četničkog generala Dražu Mihajlovića.

Draža Mihailović i njegovi četnici krivi su za monstruozne pokolje desetina tisuća Hrvata i Muslimana (danas Bošnjaka) u vrijeme Drugog svjetskog rata na teritoriju NDH.

Rama, Vrlika, Lika, Knin, Dugopolje, Vrgorac, Goražde, Višegrad, Srebrenica, Foča, Vlasenica, Rogatica, Srebrenica, Sanski Mosti, Kotor, Varoš, Odžak, Stolac, Gacko, Nevesinje, Derventa, Bjelovar, Siverić i stotine drugih mjesta bili su mjesta četničkih zločina.

Važno je napomenuti da su četnici bili službena vojska Jugoslavije u Drugom svjetskom ratu.

Izbjeglička vlada im je bila u Londonu, a Draža Mihailović bio je ministar obrani i zapovjednik vojske JVO.

Sljedbenici Draže Mihailovića ubijali Hrvate u Drugom svjetskom i Domovinskom ratu

Draža Mihailović i njegovi najbliži suradnici pažljivo su izradili pakleni plan genocida nad hrvatskim narodom neovisno od stvaranja NDH.

Taj plan je uključivao ubijanje i genocid muslimana (četnici su se prvo okomili na Muslimane i Hrvate Istočne Hercegovine zatim Hrvate trokuta Drvar-Srb-Grahovo, pa na muslimane uz rijeku Drinu gdje su klali mjesecima).

Zločinački četnički naum istrjebljenja hrvatskog stanovništva izvršavali su pojedini četnički zapovjednici na području NDH.

To su počeli odmah netom poslije uspostave NDH, bez uputa “odozgor”.

Četnički vođa, pukovnik Mihailović, poslao je četnicima 20. prosinca 1941. razrađeni nacrt za “čišćenje državne teritorije.

Teritoriju je trebalo očistiti od svih narodnih manjina i nenacionalnih elemenata… čišćenje Sandžaka od muslimanskog i Bosne i Hercegovine od muslimanskog i hrvatskog življa”.

Četnici su u Drugom svjetskom ratu počinili velike zločine i u Crnoj Gori, Kosovu i Srbiji.

Razotkriveni Miroslav Ilić

A evo kako je Miroslav Ilić javno pjesmom veličao jednog od najvećih zločinaca u Europi.

Miroslava Ilića razotkrilo se kada je prije nekoliko godina na koncertu veličao i zločinca Mihajlovića.

To je ostalo trajno zabilježeno na videsnimkama i dostupno je na internetu. To je ono što je zabilježeno.

Sporna snimka srpske narodnjačke zvijezde Miroslava Ilića nije iz doba rata kao kada je Momčilo Bajagić 1993. pjevao Kninu, središtu genocidne tvorevina tzv.

SAO Krajine. Snimka je nastala dvadesetak godina kasnije.

Na njoj Ilić, tijekom nastupa na manifestaciji “Kupusijada” u rodnomu mjestu Mrčajevcima, pjeva pjesmu “Morem plovi jedna mala barka”.

Nakon tog razotkrivanja Iliću je otkazan koncert u Vinkovcima, u veljači 2015., ali i u Sarajevu 2017. godine.

Podsjetimo se, sljedbenici Draže Mihajlovića su i u Domovinskom ratu počinili brojne ratne zločine od Vukovara do Dubrovnika, kao i u Bosni i Hercegovini.

Sramotna je šutnja hrvatskih medija o ovom skandaloznom istupu Miroslava Ilića, o veličanju velikosrpstva i pjevanju u čast jednog od najvećih ratnih zločinaca 20. stoljeća.

Osobito ako se zna da dio hrvatskih medija već godinama sustavno, agresivno i huškački progoni hrvatskog branitelja i pjevača Marka Perkovića Thompsona.

Pojedini političari i stranke čak su zabranjivali Marku Perkoviću Thompsonu nastupe u dijelovima Hrvatske, a evo u Velikoj gorici je dozvoljeno da nastupi promotor velikosrpstva.

Čini se da je tako nešto moguće samo u Hrvatskoj.

Izvor: narod.hr

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button