Izbor uredništvaVideo

Mons. Vigano: Kamiondžije u Kanadi se bore protiv novog svjetskog poretka

Talijanski nadbiskup Carlo Maria Viganò bio je apostolski nunciji u SAD-u do 2016.g. kada je, zbog navršavanja 75 godina života, istupio sa dužnosti. Nadbiskup u mirovini uputio je pismo podrške kanadskom narodu i svim sudionicima Convoy Freedom 2022.

Prosvjed u Kanadi ušao je u drugi tjedan. protest Ovo je prosvjed protiv obaveznog cijepljenja i ostalih nametnutih i spornih korona mjera koji kanadski narod, kao i ostali narodi svijeta, mora trpjeti već dvije godine. U Ottawi se okupila masa prosvjednika i stanje se otelo kontroli do te mjere da je gradonačelnik proglasio izvanredno stanje.

Od početka proglašenja izvanrednih mjera, nadbiskup Carlo Maria Viganò, upozoravao je na opasnost koja se nadvila nad čitavim čovječanstvom i na početak stvaranja Novog svjetskog poretka putem alata Velikog resetiranja.

U slobodnom prijevodu prenosimo pismo podrške nadbiskupa Carla Maria Vigana upućeno kanadskim vozačima kamiona i svim ljudima koji se bore za očuvanje rođenjem stečenog temeljnog ljudskog prava. Prava na SLOBODU.

Mons. Vigano: Kamiondžije u Kanadi se bore protiv novog svjetskog poretka
crodex.net
Izvor: Twitter

Draga braćo i sestre, kanadski vozači kamiona,

Globalni državni udar, koji je u ove dvije godine psihopandemijske farse izvela globalistička elita, ako se ne ograničimo na razmatranje onoga što se dogodilo u pojedinim nacijama, nego proširimo pogled na ono što se događalo posvuda, čini se sve očiglednijim.

Vaš prosvjed, dragi prijatelji kanadski vozači kamiona, pridružuje se svjetskom zboru koji se želi suprotstaviti uspostavljanju Novog svjetskog poretka na ruševinama nacionalnih država, putem Veliko resetiranje koji traži Svjetski ekonomski forum i Ujedinjeni narodi pod nazivom Agenda 2030. A znamo da su mnogi šefovi vlada pohađali Školu za mlade lidere Klausa Schwaba – takozvane Global Leaders for Tomorrow – počevši od Justina Trudeaua i Emmanuela Macrona, Jacinte Ardern i Borisa Johnsona, a prije toga Angele Merkel, Nicolasa Sarkozyja i Tony Blair.

Čini se da je Kanada – zajedno s Australijom, Italijom, Austrijom i Francuskom – najviše infiltrirana globalistima. I u ovom paklenom projektu moramo uzeti u obzir ne samo psihopandemijsku farsu, nego i napad na tradiciju i kršćanski identitet – točnije, katolički identitet – ovih zemalja.

To ste instinktivno razumjeli, a vaša želja za slobodom pokazala se u svom skladu dok ste se približavali glavnom gradu Ottawi. Dragi vozači kamiona, suočavate se s velikim poteškoćama, ne samo zato što odustajete od svog posla kako biste demonstrirali, već i zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, dugih hladnih noći i pokušajima deložacije s kojima se suočavate.

No, uz te poteškoće iskusili ste i bliskost mnogih vaših sugrađana, koji su kao i vi shvatili prijetnju i žele vas podržati u prosvjedu protiv režima. Dopustite mi i da vam izrazim svoju potporu i duhovnu blizinu, kojoj se pridružujem u molitvi kako bi vaš događaj bio okrunjen uspjehom i proširi se na druge zemlje.

Ovih dana vidimo kako padaju maske tiranina iz cijelog svijeta, a nažalost vidimo i toliko konformizma, toliko straha, toliko kukavičluka u ljudima koje smo do jučer smatrali prijateljima, čak i među našim obiteljima. Ipak, upravo zbog ove ekstremne situacije, s čuđenjem otkrivamo geste čovječnosti koje čine neznanci, znakove solidarnosti i bratstva onih koji se osjećaju bliski u zajedničkoj borbi. Otkrivamo toliku velikodušnost i veliku želju da se otresemo ove omamljenosti. Otkrivamo da više nismo voljni pasivno trpjeti uništenje našeg svijeta koje nameće kabala beskrupuloznih kriminalaca, gladnih moći i novca.

U ovom nemilosrdnom napadu na tradicionalni svijet, pogođeni su ne samo tvoj način života i tvoj identitet, već i tvoja imovina, tvoje aktivnosti i tvoj rad. Ovo je Veliko resetiranje, ovo je budućnost koju obećavaju slogani poput Build Back Better, ovo je budućnost milijardi ljudi kontroliranih u svakom svom pokretu, u svim njihovim transakcijama, u svakoj kupnji, u svakoj birokraciji, u svakoj aktivnosti. Automati bez duše i volje, lišeni svog identiteta, svedeni na to da imaju univerzalni prihod koji im omogućuje preživljavanje, kupnju samo onoga što su drugi već odlučili prodati, pretvoreni od jednog genetskog seruma u kronične bolesnike.

Danas, više nego ikad, bitno je shvatiti da više nije moguće pasivno promatrati: potrebno je zauzeti stav, boriti se za slobodu, zahtijevati poštivanje prirodnih sloboda. Ali još više, draga kanadska braćo, potrebno je razumjeti da ova distopija služi uspostavljanju diktature Novog svjetskog poretka i potpunom brisanju svih tragova Gospodina našega Isusa Krista iz društva, povijesti i tradicije naroda.

Demonstrirate za vaša prava, kanadski prijatelji: ali da ta prava ne budu ograničena na jednostavan zahtjev slobode ulaska u supermarkete ili da budeš necijepljen: već da može biti i ponosno i hrabro polaganje prava na vaše sveto pravo da budete slobodni ljudi. Ali vaša demonstracija mora biti demonstracija istinske slobode, podsjećajući vas da je Istina – to jest, naš Gospodin Isus Krist – jedini koja vam može jamčiti slobodu: istina će vas osloboditi.

Pomolimo se da se Krist vrati da vlada u društvu, u vašim srcima i u vašim obiteljima. Uzmite duhovno oružje svete krunice i molite se Blaženoj Djevici, Svetoj Ani, Svetom Jurju i svetim kanadskim mučenicima da zaštite svoju domovinu.

Želio bi završiti ovaj apel molbom da molite sa mnom, riječima kojima nas je naš Gospodin naučio: mi smo pečat ovog buđenja, ovog narodnog oslobođenja. Pomolimo joj se svi zajedno, naglas, da se naša molitva uzdigne do neba, ali i da snažno odzvanja na ovim trgovima, na ovim ulicama, do palača moćnih:

Oče naš koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje; Dođi kraljevstvo tvoje; Budi volja tvoja kako na nebu tako i na zemlji Kruh naš svagdanji daj nam danas. I opusti nam duge naše, kako i mi opuštamo dužnicima našim. I ne uvedi nas u napast; nego izbavi nas od zla. Amen.

Carlo Maria Viganò, nadbiskup

Izvor: crodex.net / teleskop.hr / gospanews

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button