Izbor uredništvaVideo

SPLIT NA NOGAMA! Ovo je moralno silovanje! OSTALI GRADOVI, GDJE STE?

SPLIT NA NOGAMA!!! Od 15.11.2021. godine parapolitičko tijelo u vidu “Stožera civilne zaštite” namjerava uvođenje Covid-potvrda kao obaveze za sve zaposlenike u državnim i javnim službama, kao i za sve one koji koriste njihove usluge ili ulaze u njihove prostorije.

Ukine li se mogućnost testiranja za dobivanje ove potvrde, kako su najavili iz Stožera, od 4.01.2022. godine, ova odluka nije ništa drugo nego uvođenje OBAVEZNOG CIJEPLJENJA ZA SVE, jer su svi građani ove države prisiljeni, na ovaj ili na onaj način, koristiti usluge javnih i državnih službi. Npr. kako ćete produžiti osobno iskaznicu?

Proteklih nekoliko dana dolazi do spontanog okupljanja ljudi diljem Hrvatske, koji simboličkih paljenjem svijeća i lampiona, odašilju poruku vladajućima da NE PRISTAJU na fašističke covid-potvrde.

Sinoć se tako na splitskoj Pjaci okupio četveroznamenkasti broj ljudi, a prema rastu u protekla tri dana, taj broj će zasigurno biti sve veći.

Niti main stream mediji više ne mogu sakriti istinu o masovnosti prosvjeda, a kao dokaz tome, evo i teksta s izdajničkog indeks.hr:

VIDEO- Split- “Bukom motora protiv šutnje o slobodi”

Prosvjedi se nastavljaju i večeras…sigurno u još većem broju…

OSTALI GRADOVI, GDJE STE?

Zadar Split
Zadar, 9. studenoga 2021.

Sada je trenutak kada vam mora postati jasno kako ovo nije naša vlast i da nema više povratka nazad! Svoju slobodu možemo samo izboriti borbom! Borbom za nas i našu djecu!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
provjeri.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button