DomovinaVideo

Benjamin Netanyahu: Ako se udruže izraelske tehnološke mogućnosti i talent Hrvata Herceg Bosne, možemo imati suradnju od uzajamne koristi

Kada vam spinaju o Hrvatima u BiH kao o antisemitima i slično, sjetite se da upravo Hrvati Herceg Bosne kontinuirano surađuju s Izraelom na obostrano zadovoljstvo i uz veliko poštovanje i uvažavanje.

U moru problema s kojima se Hrvati u BiH suočavaju, ohrabrujuće je jačanje suradnje s našim prirodnim i snažnim saveznikom, Državom Izrael.

Tako je povodom otvaranja sajma u Mostaru izraelski premijer Benjamin Netanyahu izjavio kako je Mostar mjesto povijesti i budućnosti. Dodao je da, ako se udruže izraelske tehnološke mogućnosti i talent Hrvata Herceg Bosne, možemo imati suradnju od uzajamne koristi. I, apsolutno je u pravu.

Hrvati u BiH itekako mogu biti spona i svojevrsni inkubator za razvoj izraelskih potencijala, kao što i Država Izrael itekako može biti vjeran prijatelj i snažan partner Hrvatima u BiH u našoj borbi za ekonomsku i političku jednakopravnost te demokratske standarde.

Također, kada vam spinaju o Hrvatima u BiH kao o antisemitima i slično, sjetite se da upravo Hrvati Herceg Bosne kontinuirano surađuju s Izraelom na obostrano zadovoljstvo i uz veliko poštovanje i uvažavanje. Takva suradnja nije nova, Izrael je bio prijatelj Hrvata i za vrijeme Domovinskog rata, a sada ta suradnja poprima nove, šire i dugotrajnije obrise.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button