Domovina

Pogubljeni Plenković pokazuje svoje pravo lice!

Pogubljeni Plenković pokazuje svoje pravo lice. Diktatorsko. Premijeru, neka vas bude sram! Jednostavno, Plenković je čovjek koji nije prolazio teške situacije, mazili su ga i pazili, odgajali su ga njegovi meštri za pozicije moći

Premijer Plenković se potpuno pogubio. Nije se znao nositi sa pozicijom takve moći koja ga je iskvarila. Izgubio je pojam o svojim istupima i djelovanju. Od naroda je odcijepljen već duže. Njegovi bliski suradnici, čak oni koji su s njim, kako kažu, sjajno surađivali prije njegova preuzimanja HDZ-a, u Bruxellesu, sada tvrde da je postao – nemoguć. Ohol, samodopadan, docirajući.

Ja sam se stvarno nadao da će progledati. Onako, ljudski. Govorio sam mu u Saboru da se čuva oholosti, kad god sam imao priliku slao sam mu poruke da će propasti ako se ne promijeni.

Nažalost, sada je svima jasno: Plenković se potpuno pogubio. Jednostavno, on je čovjek koji nije prolazio teške situacije, mazili su ga i pazili, odgajali su ga njegovi meštri za pozicije moći da im odrađuje što mu se naloži. Nije osjetio težinu života, miris noći na ulici, hladnoću kiše i mnoge uzbrdice betona s kojima smo toliki prolazili. Kao takav, nije se mogao pripremiti za teške fajtove i ogromni stres kakav nosi ta najodgovornija pozicija. O nekim drugim odnosima i pogubljenoj vertikali, ne želim govoriti.

Danas pak Premijer pokazuje svu svoju slabost

Plače i kuka kako ga oporba želi srušiti. Really Sherlock? Nevjerojatno! Da jedna oporba želi srušiti neku vlast? Pa nismo svi zečići i žetončići niti bismo svi prodali vlastito dupe za šaku Judinih eura predajući ne samo ideale nego vlastiti obraz, Premijeru! Plenković, potpuno ranjen i slab, plače da će sve službe istražiti stoji li iza njegova rušenja strana neka sila? Jadno da ne može biti jadnije Plenkoviću. Toliko je postao slab da na neki čudni način izaziva baš ono – da ga žalimo. U što se pretvori čovjek kada ga iznutra razruje moć.

Jedna potpuno nedemokratska i zastrašujuća izjava Premijera u kojoj najavljuje istrage nad oporbom radi našeg djelovanja. Tko će nas to istraživati? SOA? DORH? Policija? Premijeru, mi samo radimo svoj posao. A vi ste prešli svaku razumnu granicu ponašanja.

Neka vas bude sram.

Vidljivo je da se ne možete nositi s krizom i teretom vlasti, dajte ostavku i maknite se više.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button