Svijet

Klaus Schwab na susretu najmoćnijih zemalja svijeta G20 govori opet o velikom resetu!

Klaus Schwab na susretu najmoćnijih zemalja svijeta G20 govori opet o velikom resetu, mnogim reformama koje nam dolaze i da svijet više neće biti isti.

To nam poručuje Klaus Schwab zajedno sa ekipom koja nema nikakav legitimitet izabrane vlasti na izborima nego se javno hvali kako su ušli duboko u vlade svijeta.

Ja sam pak uvjeren da će se najveće borbe voditi oko obitelji i naše slobode. Obitelj im je veliki trn u oku i znaju da ako dezintegriraju obitelj da su uspjeli u svojoj zločestoj agendi. Isto tako, raznim procesima pokušat će nam oteti slobodu u kojoj mi moramo moći donositi slobodno odluke u svojim životima.

To smo najbolje iskusili na koži tijekom njihove pandemije kada su prvi put tako javno otkrili svoje karte. Paralelno sa svim njihovim nastojanjima događa se i buđenje naroda i jačanje otpora. Tako da će neka druga njihova nastojanja sada ipak naići na puno snažniji otpor.

Hrvatska je suverena država. Vlast prema Ustavu RH pripada narodu i proizlazi iz naroda. Možda je trenutno situacija takva da nemamo suverenističke politike jer naši vladajući su na direktnom daljinskom iz Bruxellesa, ali i to će se uskoro promijeniti.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button