Izbor uredništva

Andrej Plenković: Bruxelleski poslušnik bez nacije, vjere i ideologije

Andrej Plenković je bruxelleski poslušnik bez nacije, vjere i ideologije koji sustavno uništava HDZ i Hrvatsku.

Iz tog razloga je vjerojatno i postavljen na mjesto čelnog čovjeka HDZ-a. Stranke koja danas 100% vlada sa svega 17% dobivenih glasova.

Nema više nikakve dvojbe da Andrej Plenković ne pripada ideologiji i svjetonazoru za koji se HDZ predstavlja. Nema dvojbe da sam Plenković nema nikakva svjetonazora.

S druge strane od HDZ-a je odbacio sve one koji imaju klasični HDZ-ov svjetonazor. A egzistencijalno ovisne članove u vrhu stranke je”hipnotizirao” lažima da je svjetonazor nevažan u EU.

Što je rezultat Plenkovićeve politike u današnjoj Hrvatskoj?

Plenković je izgonom ideologije iz politike još više ideologizirao društvo.

U današnjoj Hrvatskoj nijedna bitna državna institucija nije istinski funkcionalna i u službi hrvatskih građana. Od sudstva, bankarstva i zdravstva, do poljoprivrede.

U takvoj Hrvatskoj u trenutku kada ministar Horvat biva priveden, dolazi Paladina. On koji ne može podići glavu od silne korupcije. I sve to ostaje bez ikakvih konzekvenci.

Moćnici mogu raditi što ih je volja, ali istovremeno, obični građanin bit će brutalno kažnjen i za najmanji prijestup putem, primjerice, najnehumanijeg i najnepravednijeg Ovršnog zakona u Europi.

Bilo kojeg ugostitelja poslat će se u stečaj zbog najmanjeg duga i naplaćivat će mu se rigorozni porezi, a isti ti porezi bit će mrtvo-hladno davani Pupovcu da izdaje tiskovinu Novosti koja ima samo jednu prepoznatljivost – neviđenu mržnju prema svemu što je hrvatsko.

Bit će nelagodno sutra gledati lažljive i neuvjerljive izjave Plenkovića i Jandrokovića, udbaša Šeksa i ostalih, kako lamentiraju o Franji Tuđmanu.

Završit ću tuđmanovskim rječnikom.

Današnje političke, smušene moćnike, koji su dokazano prodane duše, a uz to su i jalnuški diletanti, treba poslati u ropotarnicu povijesti, ali prije toga im treba suditi za svo zlo koje su učinili i čine Hrvatskoj.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button